Categories
Uncategorized

Florile lunii iulie pentru buchete și aranjamente florale

Florile lunii iulie sunt hortensiile. Acum poți să surprinzi destinatarul cu frumusețea unui buchet de hortensii, bujori și trandafiri. Probabil că ai deja o imagine în minte cum ar trebui să arate decorul nunții tale, dar nu știi ce flori sunt în iulie.

Poți comanda livrare flori București realizate din cele mai proaspete hortensii, luând în considerare cu atenție compoziția sa. Florăria online okflora.ro te ajută să găsești florile care se potrivesc perfect conceptului tău de nuntă. Iulie este vârful sezonului pentru hortensii. Tonurile delicate de roșu sunt deosebit de populare în acest moment, iar cu florile sale mari, este nevoie doar de câteva tulpini de hortensie pentru a aranja un decor luxuriant.

Denumirea tehnică a hortensiei este „Hydrangea macrophylla” și este considerată un simbol al respectului, admirației, harului, generozității și recunoștinței. Pentru a exprima această recunoștință într-un mod special, ar trebui fie să alegi culoarea preferată corespunzătoare a destinatarului, fie să folosești culori asemănătoare primăverii, cum ar fi roz, alb sau albastru deschis.  Culoarea albastru deschis tipică a hortensiilor se bazează pe o poveste veche. Potrivit poveștii, schimbarea culorii hortensiei roz în hortensie albastră s-a petrecut accidental, atunci când un grădinar călător a plantat o parte din plantele tinere într-un sol care conținea oxid de aluminiu și oxid de fier. Ca rezultat, hortensiile s-au colorant în albastru. 

Buchete cu hortensii din florăria Ok Flora

Pur și simplu hortensiile roz se pot combina cu bujori și Lisianthus tot în nuanțe roz și poți da acestui buchet fin și rotund numele „Rosa”. Aceste flori delicate emană în același timp grație și frumusețe.Un buchet hortensii se potrivește perfect unei femei delicate și gingașe. Varietatea de culori îți permite să alegi nuanța preferată. Soarele face ca toate florile să strălucească în plină splendoare. Balconul și terasa pot fi decorate în această perioadă cu hortensii și în florăria online okflora.ro există întotdeauna un decor proaspăt pentru camera de zi. 

Combinații de buchete

O combinație minunată pentru un buchet, sunt hortensiile delicate și trandafirii, care nu vor lăsa indiferentă nicio fată. Care este semnificația hortensiilor și de ce sunt ideale pentru un buchet de mireasă sau ce opțiuni de compoziții să alegi pentru o nuntă, poți afla de la florarii florăriei online okflora.ro. Buchetul de mireasă din hortensii albe romantice sunt ideale pentru o nuntă în stilul clasic. Hortensiile albe și trandafirii, combinate cu orhideele albastre sunt perfecte pentru o nuntă tematică, de vară la malul mării. Prezența culorii albastre în buchetul miresei creează o anumită cerință. 

Decorațiuni în coafura miresei, butoniera mirelui, interiorul sălii de nuntă – totul ar trebui să fie în aceeași schemă de culori. Un buchet de hortensii albastre va arăta spectaculos în mâinile unei mirese brunete. Compoziția de hortensii albastre și bujori roz creează un buchet minunat pentru o blondă fragilă, cu păr auriu sau platinat. O combinație îndrăzneață de culori va atrage privirile admirative ale oaspeților. Fetele cărora le place să fie în centrul atenției pot alege un buchet hortensii în culori mixte cu predominanță violet, albastru, roz deschis și alb ca zăpada. Miresele extravagante vor prefera un buchet în care hortensiile saturate, alternează cu bujori mov și trandafiri roz. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *