Categories
Uncategorized

Ce uleiuri aleg principalii producători de echipamente originale

Vâscozitatea este o măsură a fluidității unui ulei de motor la o anumită temperatură. Uleiul de motor trebuie pompat eficient prin canalele de ulei și de asemenea, trebuie să asigure separarea suprafețelor, adică crearea unei pelicule de ulei cu grosimea necesară între suprafețele de frecare. Dacă grosimea filmului de ulei este insuficientă sau nu există, pot apărea contacte metal-metal și, ca urmare, uzură crescută pe suprafață. De aceea, pentru a garanta performanța eficientă a vehiculului tău, trebuie doar să utilizezi lubrifianți cu vâscozitatea recomandată de producătorul auto. Cei mai importanţi OEM (Original Equipment Manufacturer) aleg Shell Helix 0W.

Uleiurile sintetice Shell Ultra 0W40

Uleiurile sintetice Shell Ultra 0W40 sunt  tehnologie de ultimă generație și sunt potrivite pentru motoarele moderne care funcționează pe benzină, motorină, gaz natural și biocombustibili. Asigură o curățare excelentă a motorului. Vâscozitatea redusă și coeficientul redus de frecare garantează economii suplimentare de combustibil de până la 1,9%. Uleiul Shell 0W40 prelungește durata de viață a motorului, protejându-l de uzură și neutralizând acizii formați în timpul arderii combustibilului.

Ulei sintetic Shell Helix HX8 0W-30

Uleiul de motor complet sintetic, cu un nivel ridicat de performanță, detergent și protecție sporită. Shell Helix HX8 0W-30 poate fi utilizat la motoarele pe benzină, diesel (fără filtre de particule). Protejează piesele moderne ale motorului și le menține curate, ajută la prevenirea formării de depozite dăunătoare pe piesele motorului.

Ulei sintetic Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30

Este un ulei de motor complet sintetic. Produsul este conceput pentru a satisface cerințele motoarelor pe benzină și diesel (cu filtru de particule) de la producători renumiți precum Skoda, SEAT, Volkswagen și Audi. Lichidul este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea în grupurile de propulsie care necesită un ulei care îndeplinește specificațiile ACEA C3. Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 este  fabricat din gaz natural folosind tehnologia PurePlus, care elimină prezența oricăror impurități străine tipice lichidelor obținute din ulei. Un avantaj distinctiv al acestui ulei este economia de combustibil de până la 3%. AV-L 0W-30 asigură o protecție fiabilă a motorului împotriva uzurii, se caracterizează prin vâscozitate redusă și proprietăți excelente la temperatură scăzută. Testele speciale Volkswagen au arătat că uleiul îmbunătățește consumul de combustibil.

Ulei sintetic Shell Helix Ultra SN PLUS 0W-20

Uleiul de motor Shell Helix Ultra SN PLUS folosește cea mai recentă tehnologie de curățare activă pentru a menține motorul aproape de fabrică. Oferă o protecție de neegalat împotriva depunerilor și uzurii.

Ulei sintetic Shell Helix Ultra SN 0W-20

Uleiul de motor Shell Helix Ultra SN 0W-20 este fabricat folosind cea mai recentă tehnologie Shell PurePlus. Este fabricat cu o tehnologie activă de curățare, pentru a menține motorul foarte curat și previne depunerile și uzura. Suprafețele pistonului sunt cu 50% mai curate decât uleiul standard. Oferă o economie de combustibil îmbunătățită și reducerea corespunzătoare a emisiilor de gaze de eșapament.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *