Categories
Uncategorized

Tipar digital – imprimarea personalizata in functie de preferintele fiecarei persoane

Imprimarea digitala este o metoda de imprimare dintr-o imagine digitala direct pe o varietate de suporturi. Cea mai mare diferenta dintre tiparirea digitala si metodele analogice, cum ar fi gravura, litografia si tipografia, este ca in aceasta imprimare nu este nevoie sa inlocuiti placuta de imprimare, in timp ce la imprimarea analogica placile trebuie inlocuite in mod repetat. In ultimii ani, tehnologia cu jet de cerneala a simplificat accesibilitatea imprimarii digitale, precum si costul mult mai mic.

Tiparul digital se utilizeaza pentru aplicatiile din industria textila. Datorita beneficiilor aduse de către caracteristicile inovatoare ale acestei tehnologii, industria poate sa abordeze mult mai multe idei si sa proceseze articole vestimentare unicat. Cu ajutorul tiparului digital, productivitatea poate sa creasca considerabil.  

Majoritatea preselor de imprimare digitale au folosit in mod istoric thnologia bazata pe toner si pe masur ace tehnologia a evoluat, calitatea imprimarii a inceput sa fie din ce in ce mai buna.

Tehnologia de imprimare digitala exceleaza la producerea la cerere mare la un cost redus. Imprimarea digitala este, de asemenea, ideala pentru personalizare. Daca doriti sa modificati cu usurinta imaginile si mesajele folosind tiparirea datelor variabile, la un pret accesibil, imprimarea digitala este solutia. Odata cu procesele inregistrate in calitatea si viteza imprimarii, dezavantajele anterioare dispar rapid, iar asemenea masini reduc timpul de realizare.

Masinile de tipar digital pot imprima pe orice, de la carton gros, hartii grele si cutii pliante pana la tesaturi, materiale plastice si suporturi sintetice. Imprimarea tricourilor este o aplicatie de imprimare digitala foarte populara, iar unele imprimante digitale pot imprima pe alte tesaturi in afara de tricouri, inclusive lenjerie si polyester.

Cerneala pentru tipar digital include tonerul si cerneala cyan, magenta, galben si negru, precum si cerneluri extinse de gama de culori precum portocaliu, albastru si verde, dar si cerneluri uscate de specialitate pentru efecte metalice, albe si clare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *