Categories
Uncategorized

O viata mai buna ajutata de catre un inaltator wc

Un astfel de inaltator wc este necesar din punct de vedere medical pentru mult persoane care au o varietate de afectiuni, inclusive boli neuro- musculare si artrita severa. Indiferent daca este folosit ca noptiera sau peste toaleta, acest inaltator ofera o solutie de transfer stabila, fiind usor de utilizat, restabilind astfel capacitatea unei persoane de a pune pe toaleta in siguranta in confortul casei sale.

Un nou concept modern in materie de toalete este acest inaltator wc. Este fabricat din ABS, in timp ce componetele structural sunt fabricate din polipropilena, care confera rezistenta si un stil aparte. Atractiv si bine conceput, este discret si eficient in asistarea utilizatorului, pastrand in acelasi timp independenta in baie. Produsul este ideal pentru oricine se ridica greu.

Design modern ce ajuta la economisirea spatiului.

Inaltatorul de wc poate fi mutat in orice pozitie, poate fi folosit pentru cei care au nevoie de el si pus intr-o parte a baii pentru cei care nu au nevoie. Se potriveste in baie, indiferent de spatiul pe care il ai. Este proiectat pentru o versatilitate maxima, care se potriveste chiar si in spatii inguste. Cadrul usor poate fi manevrat in pozitie si se poate indeparta rapid pentru curatare sau pentru utilizarea lui in alta baie.

Un asemenea inaltator wc va ofera inapoi libertatea si independenta atunci cand ai nevoie la baie. Acest inaltator pentru wc necesita foarte putin efort atunci cand doresti sa te pui pe el sau sa te ridici. El reduce stresul articulatiilor si tendoanelor, iar inaltimea crescuta poate reduce presiunea pe genunchi.

Aspectul compact si subtire al acestui inaltator se potriveste in orice set de baie, fara a deveni centrul atentiei. Cu o instalare minima, inaltatorul poate fi plasat peste o toaleta existenta. Acest lucru permite multor persoane sa foloseasca toaleta independent, oferind astfel un nivel mai inalt de demnitate si fara a provoca nici o jena persoanei de langa.

Ce avantaje exista daca achizitionez un asemenea inaltator de wc?

Exista multe avantaje in utilizarea unui asemenea inaltator, precum:

  • Inaltatorul scaunului va ajuta sa va puneti pe toaleta sau ridica mai usor
  • Reduce stresul articulatiilor si tendoanelor
  • Ofera siguranta prin reducerea riscului de caderi, care sunt raspandite in randul persoanelor in varsta
  • Este usor de utilizat si se poate adapta la greutatea si nevoile pe care le ai
  • Se curata si dezinfecteaza usor si rapid.
  • Actioneaza ca un scaun normal de toaleta in pozitie normala
  • Este ideal pentru persoanele ce au scleroza multipla, osteo- sau artrita reumatoida
  • Nu este necesara instalarea de specialitate

Acest tip de inaltator este o idee minunata pentru oricine doreste un pic mai mult sprijin cand merge la baie. Este puternic, fiabil si interesant.  

O recomandare buna pentru persoanele ce au nevoie de un ajutor pentru mersul la baie este inaltator wc cu manere de sprijin ce suporta pana la 150 kg.  Se potriveste oricarui tip de toaleta si cantareste doar 3.32 de kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *