Categories
Uncategorized

Alice sablare pret accesibil – servicii profesionale

Instalatiile de sablare de tip tambur, cu piese suspendate, cu masa rotativa sunt ajutorul ideal pentru cei care au nevoie pentru curatarea anumitor produse din diferite aliaje.

Prin sablare, se elimina rugina si reziduurile de vopsea, precum si alte impuritati de pe o suprafata tratata. In cazul in care operatiunea de curatare nu se face corect, resturile ramase vor continua sa degradeze suprafata sau sa reduca protectia oferita de vopsea sau de alte tratamente aplicate. Suprafata obtinuta in urma unui proces adecvat de sablare este baza perfecta pentru lustruire, pulverizare, acoperire cu zinc sau pentru aplicarea altor mijloace de protectie. Avantajul in comparatie cu procedurile chimice consta in faptul ca, dupa sablare, nu mai raman substante chimice pe suprafata tratata. In acelasi timp, sablarea creste aderenta suprafetei, facilitand astfel aplicarea de vopsea sau grund.

Folosind aceasta metoda, readuceti materialul la viata si il ajutati sa-si recapete aspectul vechi. Datorita efectului sau excelent, sablarea materialelor abrazive este recomandata pentru toate tipurile de suprafete.

 Servicii oferite:

  1. Sablare turbina – instalatii de sablare tip tambur; cu piese  suspendate; cu masa rotativa si tip tunel
  2. Sablare aer comprimat – cabine de sablare si camere de sablare
  3. Alice sablare pret accesibil – alice de sablare din otel; din otel inoxidabil si materiale minerale si organice pentru sablare
  4. Aer comprimat – compresoare; uscatoare; gestionarea retelelor de aer comprimat
  5. Filtrare industriala – instalatii de filtrare aer; filtrare apa
  6. Piese de schimb – pentru sablare; compresoare si pentru filtrare.

Datorita faptului ca Suprablast recunoaste nevoile industriei anticorozive, instalatiile cu aer comprimat si cele cu masa rotativa, ofera toate caracteristicile de care are nevoie un utilizator profesionist.

Cabinele de sablare sunt echipate cu aspiratoare, care asigura sa nu obstructioneze, praful fin, vedea din ea. Filtrul de praf al aspirtoarelor poate fi eliminat cu o tija de filetare in exteriorul carcasei. Pentru a avea un rezultat bun, praful fin trebuie sa cada de pe filtru si sa ajunga in palnia din partea de jos a aspiratorului, unde poate fi golit cu ajutorul unui capac.

In momentul in care granulatia de sablare trebuie inlocuita, poti drenata usor prin deschiderea unei clapete in partea inferioara a fundurilor in forma de palnie ale ambelor cabine. Un avantajl principal este reprezentat de reglarea aerului comprimat pe cabina din fata prin setarea unei supape de reducere a presiunii. Presiunea aerului comprimat poate fi citita pe manometrul de pe cabina.

Beneficiile alice sablare pret accesibil:

  1. Sablarea curata suprafata – Unul dintre motivele pentru care sablarea este o parte importanta a procesului de finisare nu este doar pentru ca netezeste suprafata obiectului, ea curata si suprafata.
  2. Sablarea este suprinzator de rapida – Sablarea curata si netezeste obiectele pentru finisarea rapida si eficienta. Acest lucru usureaza curatarea suprafetelor dure precum metalul, ceea ce economisese timp si bani.
  3. Serviciile de sablarea indeparteaza vopseaua veche – Cand un obiect are vopsea veche care il acopera, sablarea poate indeparta rapid vopseaua cu viteza mare.

Fie ca sunteti in cautarea unor servicii profesionale de acoperire cu pulvere, servicii de acoperire cu pulbere lichida sau servicii de sablare, Suprablast este locul potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *