Categories
Uncategorized

Parfum bărbătesc în note subtile

Dacă Orientul și Occidentul se combină sub formă de esențe parfumate de înaltă calitate într-un singur parfum, atunci este foarte probabil ca acesta să fie un parfum arăbesc Al Fares – Oud Al Shahamah by Emper. Parfumurile acestui producător sunt parfumuri arabesti de cea mai înaltă calitate, care încântă lumea și care sunt aproape incomparabile nu numai în compoziția lor, ci și în intensitatea parfumului lor. Umplute în sticle cu design artistic, fiecare dintre acestea sunt un obiect de artizanat unic. Parfumurile arăbești sunt unele dintre cele mai exclusive pe care lumea parfumurilor le poate oferi.

Esențe de parfum de înaltă calitate – obținute în mod tradițional

Esențele utilizate pentru un parfum arăbesc provin încă din metode tradiționale de producție. Acestea sunt obținute prin distilarea uleiului, luând în considerare proprietățile respective ale plantelor originale. Parfumurile realizate din aceste esențe prețioase se odihnesc în cele din urmă în flacoane, care sunt greu de învins din punct de vedere meșteșugăresc. Magazinul online zafaran.ro îți oferă parfumurile de succes cu note subtile ale acestui parfumier de renume mondial, la prețuri deosebit de atractive. Magazinul online cu parfumuri arăbești te duce într-o lume a parfumurilor exclusive care îndeplinesc fără efort chiar și cele mai înalte cerințe și sunt la fel de inspirate ca cele mai renumite parfumuri, datorită intensității și unicității lor.

Intră în lumea parfumurilor din Orientul Mijlociu

Aromele Oud sunt dulci, echilibrate, cu  note subtile și foarte misterioase. Compozițiile lor captivante creează un sentiment de lux original. Oud provine din cei mai buni copaci din lume, cu vârsta de până la 300 de ani, ale căror uleiuri esențiale au jucat deja un rol cultural și religios în civilizațiile antice. La fel ca înainte, ele nu sunt folosite doar în parfumerie, ci și ca ajutoare în meditație și pentru calmarea minții. Aroma mistică de oud este foarte bogată, conține note subtile de mosc, tămâie și fum, precum și parfumuri de lungă durată de miere amară și mentă rasă.

Ce sunt parfumurile de nișă?

Aceste parfumuri interesante sunt concepute și îndeplinesc cerințele ridicate ale unui cerc restrâns de consumatori, care sunt dispuși să plătească pentru ingrediente de înaltă calitate, un concept de parfum îndrăzneț, sticle realizate manual sau artistic. Parfumurile de nișă dezvoltă cele mai bune tradiții în producția de parfumuri și, în fiecare detaliu, sunt prezentate mereu și peste tot perfect. Parfumurile de nișă ocupă o nișă separată pe piața parfumurilor. Numele categoriei provine din cuvântul francez „ Ni ” care înseamnă nișă sau colț. Parfumurile de nișă sunt apreciate de consumatorii exigenți și îndrăzneți, care doresc să depășească parfumurile standard. Producția lor nu este în masă, ci mai degrabă de avangardă, extrem de creativă, cu o mulțime de muncă manuală și ingrediente de înaltă calitate.

Parfum arăbesc Al Fares – Oud Al Shahamah by Emper

Parfumul arăbesc Al Fares – Oud Al Shahamah by Emper este încadrat cu note subtile de tămâie și iasomie. Acest parfum este destinat oamenilor încrezători, care doresc să-și pună în evidență individualitatea și statutul. Designul discret, cu adevărat unisex al sticlei, este plin de bogăție reală – aroma este dezvăluită de notele orientale de șofran, trandafir și violete care adaugă încredere. Notele de bază de lemn de santal, vanilie și mosc adaugă căldură și stabilitate parfumului. Este imposibil să reziști unei astfel de persoane pentru care nimic nu este imposibil în această lume. Parfumul unisex arăbesc Al Fares – Oud Al Shahamah by Emper face parte din categoria de parfumuri de nisa și permite satisfacerea oricărui gust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *