Categories
Uncategorized

Detalii care fac diferența când este vorba de inelul de logodnă

Cu siguranță, unul dintre momentele speciale din viața de cuplu este și cel al cererii în căsătorie. Cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos își imaginează de mici aceste clipe speciale, și de aceea, este destul de dificil pentru tine, cel care trebuie să adresezi marea întrebare, să te ridici la nivelul așteptărilor lor. În plus, nu doar scenariul pus la cale contează, ci și inelul de logodnă pe care îl vei așeza pe degetul ei. Prin urmare, hai să descoperi alături de noi la ce trebuie să fii atent atunci când colinzi magazinele de bijuterii pentru a o găsi pe cea perfectă.  

Ce metal alegi?

De regulă, atunci când vine vorba despre inele de logodna, majoritatea celor implicați preferă ca acestea să fie confecționate din argint, aur sau chiar platină. Aici trebuie să ții cont atât de bugetul pe care îl ai la dispoziție, dar și preferințele viitoarei soții. Cele mai multe dintre ele optează pentru aur, pentru că este ceva clasic,

Cu piatră sau fără?

Majoritatea inelelor de logodnă au montată și o piatră prețioasă, iar un diamant cât de mic este cel care pare simbolul cel mai bun al iubirii. Dar nici alte pietre prețioase nu sunt de ignorat, mai ales că fiecare dintre ele are și un mesaj ascuns. Astfel, diamantele se potrivesc femeilor elegante, fine și puternice, smaraldul este indicat persoanelor creative și inventive, safirul atrage prosperitatea, rubinul pare rezervat persoanelor senzuale, iar ametistul aduce echilibrul în toate.

Alege cu atenție inelul de logodnă

Niciodată nu cumpăra o bijuterie, cu atât mai mult inelul de logodnă de la magazine care nu îți oferă și un certificate de garanție și de calitate. De asemenea, fii atent la preferințele partenerei tale în materie de bijuterii, pentru că îi poți oferi ceva ce nu e pe placul ei, sau nu o reprezintă. Nu este un inel oarecare, este cel care va reprezenta, alături de verighetă, simbolul iubirii voastre. Din fericire, fie că alegi un magazin clasic de bijuterii, sau îl comanzi de pe internet, oferta este una mai mult decât generoasă, așa că nu te poți plânge că nu ai avut de unde alege.

Întotdeauna atunci când îi cumperi un inel persoanei iubite trebuie să îl alegi și în funcție de mărimea degetului acesteia. Chiar dacă ai nimerit culoarea, modelul, dacă inelul de logodnă este prea mare sau prea strâmt. Vezi cum faci să îi iei mărimea degetului, fără ca ea să observe gestul tău, pentru că altfel ai stricat toată surpriza.

Nu te grăbi

Cererea în căsătorie este un moment special, așa că nu te grăbi să o faci, să scapi repede și gata. Organizează ceva frumos, care să o surprindă în mod plăcut, iar la momentul culminant, scoate inelul și adresează marea întrebare. Prin urmare, cu riscul de a ne repeta, nu lăsa niciun detaliu la voia întâmplării, pentru că acum totul trebuie să fie perfect, iar acest moment să se transforme într-unul de care vă veți aminti cu drag toată viața. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *