Categories
Uncategorized

Artificiile pe apa sunt o atractie deosebita!

Un specatacol este mai complet atunci cand la final se lanseaza spectacole cu lumini si artificii. Pyro-technic.ro ofera o gama vasta de artificii de apa si spectacole cu lumini si confetti, foarte avantajoase pentru evenimente, petreceri private sau nunti!

Artificiile sunt o experienta fantastica in sine. Dar incercati sa va imaginati focurile de artificii care explodeaza in flacarile lor pline de culoare, cu o vedere fara restrictii asupra apei. Numai imaginea in sine este deja extrem de atragatoare si apoi suprafata apei reflecta intreaga interactiune a culorilor! Toti cei care erau deja la curent cu astfel de artificii senzationale plutitoare isi vor pastra amintirile despre asta pentru mult timp. Artificiile, cel mai probabil, isi au originile in China, acum mai bine de 2000 de ani. Uni spun ca artificiile au fost descoperite din gresala de un bucatar chinez care s-a intamplat sa amestece carbune, sulf si salpetru (azotat natural de sodiu sa de potasiu). Chinezi au denumit aceasta pudra neagra “huo yao” (foc chimic) si l-au dezvoltat in continuare. Cand amestecul a fost introdus intr-o bucata de bambus si aruncat in foc, a dat nastere primei pocnitori.

Din acel moment, pocnitorile au jucat un rol important in cultura chineza astfel ele au fost intrebuintate la: nunti, ritualuri religioase si orice motiv de celebrare, deoarece produceau un sunet puternic ce se credea ca pot alunga spiritele rele.

Ce-i drept este ca astazi ne bucuram de artificii ponton datorita poporului chinez si niciun An Nou nu ar mai fi la fel fara artificii. Un joc de artificii este o prezentare a efectelor produse de instrumentele pirotehnice. Artificiile pot lua diferite forme pentru a produce cele patru efecte primare: sunet, lumina, fum si materiale plutitoare (confetti spre exemplu). Pot fi create pentru a arde cu flacari si scantei de diferite culori, in principiu rosu, portocaliu, galben, albastru, verde, violet, argintiu si auriu. Jocurile de artificii sunt comune in toata lumea si sunt punctele importante a multor celebrari culturale si religioase. Pe langa ideea de inedit, artificiile au un loc aparte in albumele pe care le veti primi, dar si in filmarea nuntii voastre. Un album cu poze care sa contina momentul artificiilor este ceva ce nu se gaseste peste tot si nu multi miri au asa ceva. Asa ca daca vorbim de un cuplu care vrea sa iasa din banal, artificiile incluse in album si in filmare sunt sarea si piperul evenimentului.

In zilele noastre, artificiile sunt folosite in toata lumea pentru a celebra evenimente majore si zile de sarbatoare, publice sau private. Guvernele cheltuiesc milioane de dolari pentru a se intrece intre ele cu jocuri de artificii spectaculoase in fiecare an.

Daca sunteti superstitiosi, trebuie sa stiti ca folosirea artificiilor la nunta  sau petreceri inseamna bucurie si iubire exploziva. Se spune ca un foc de artificii care sa incheie evenimentul va aduce bucurie toata viata si va spori dragostea dintre voi doi. Suna ciudat pentru multi dintre voi, dar se pare ca superstitiile au intelesuri poate mai necunoscute decat credeam.

Cele mai frumoase artificii de apa le organizeza Pyro-technic.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *