Categories
Uncategorized

Pictura pe numere – cum functioneaza?

This image has an empty alt attribute; its file name is ccccccc.png

Pictua pe numere este un hobby creativ pentru copii si adulti deopotriva. Cei care doresc sa achizitioneze kit-uri de picturi pe numere ar trebui sa stie ca nu trebuie sa fie pictori sau artisti consacrati ca sa poata crea o capodopera! Oricine poate incerca sa picteze cu un astfel de kit extrem de creativ.

De exemplu, la daretopaint.ro sunt disponibile kituri de picturi numere cu foarte multe modele, ce vor oferi ore de distractie pentru tine si  familia ta intr-o zi ploioasa sau un weekend plictisitor. Seturile cu picturi pe numere de la daretopaint.ro nu necesita achizitionarea altor culori sau piese aditionale – acestea includ tot ce ai nevoie pentru a picta.

This image has an empty alt attribute; its file name is dddddddddddd.png

Cum sa pictezi pe numere?

In primul rand, dupa ce ai ales pictura pe numere care te reprezinta, trebuie sa o comanzi de pe site. Odata ajuns, despacheteaza kit-ul cu atentie si fara a folosi obiecte care il pot deteriora. Poti sa risti sa ingauresti panza sau sa intepi recipientele cu vopsea. Dupa ce ai despachetat totul, trebuie sa ai la indemana o carpa curata si un recipient cu apa. Aranjeaza panza, vopselele, pensulele si aseaza-te intr-un loc cat mai confortabil si luminos. Te sfatuim sa incepi sa lucrezi la lumina zilei, dar si o lampa puternica iti poate fi de folos cand vrei sa pictezi seara. Odata ce ai inceput sa pictezi, ai grija sa vopsesti fiecare zona numerotata cu vopseaua acrilica corespunzatoare. Dupa ce ai terminat, spala pensula pentru a putea folosi urmatoarea culoare. De asemenea, cand nu mai folosesti culorile, inchide capacele acestora pentru a nu le permite sa se usuce.

Ce poti face cu o pictura pe numere?

  1. Fiind o activitate potrivita pentru orice membru al familiei  – pictura pe numere iti ofera un moment de relaxare incomparabil.
  2. Decor – poti decora intreaga ta casa cu ajutorul unor tablouri minunate, create de tine.
  3. Cadou– Un kit de pictura pe numere este o idee de cadou originala pentru o zi de nastere, pentru ziua copiilor, Ziua Mamei si multe alte ocazii. De fapt, poti darui un kit de picturi pe numere si fara ocazii, doar pentru a face pe cineva fericit.
  4. Antistres – daca te afli intr-o perioada stresanta, alege un asemenea kit. Pe site-ul daretopaint.ro sunt multe modele care te pot inspira. Vezi ce iti ofera o stare de liniste sufleteasca. Daca ai gasit acea pictura, nu ezita sa o pictezi.

Scapa de stres si anxietate si petrece timpul liber intr-un mod extrem de relaxant cu ajutorul kiturilor de picturi pe numere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *