Categories
Uncategorized

Ce sunt duct-urile si unde le utilizam?

Esti proaspat-ul detinator al unei compenii sau doresti sa-ti deschizi o afacere care are nevoie de o intreprindere/un spatiu fizic in care sa-si desfasoare activitatea?

 Cu siguranta te-ai familiarizat deja cu situatia sau o vei face, in ceea ce priveste standardele de calitate pe care trebuie sa le indeplineasca respectivul amplasament. Mai presus de toate, spatiul trebuie sa fie unul sigur pentru toti cei care vor lua contact cu acestia, respectiv cu angajatii. Asadar, pentru a-l transforma intr-un spatiu pe deplin functional va trebui sa invesesti in sisteme de izolare, in echipamente diverse si unelte de lucru propriu zise.

Si toate cladirile din zilele noastre dispun de aparate de aer conditionat care redefinesc o zi petrecuta la lucru si restabilesc confortul angajatilor, care pot oferi astfel rezultate multe mai bune atunci cand beneficiaza de confort.

In detrimentul unor astfel de aparate clasice, antreprenorii apeleaza la aparatele de aer conditionat duct  , practic, ele nu sunt nimic altceva decat aparate de aer conditionat dedicate spatiilor de acest tip.

Ce sunt duct-urile si unde le utilizam?

Asadar, duct-urile nu sunt cu nimic mai prejos spre deosebire de un aparat de aer conditionat clasic. Totusi, acestea au fost concepute special astfel incat sa se adapteze nevoilor unei suprafete mult mai generoase, cum sunt fabricile, depozitele, mediile de lucru extrem de mari si inalte sau cu numeroase camere.

Astfel, aceste echipamente ofera o eficienta crescuta atunci cand sunt montate pe un spatiu, nefiind necesar sa amplasezi cate un dispozitiv de aer conditionat in fiecare zona/incapere in parte. Practic, poti conecta aceste duct-uri intr-o zona la care mai multe incaperi au acces in comun, iar toate acestea se vor bucura de avantajele lor.

Utilizarea duct-urilor nu este de altfel cu nimic mai anevoioasa spre deosebire de traditionalul aer conditionat cu care suntem obisnuiti cu totii. Acesta poate fi programat astfel incat sa raspunda intru totul nevoilor, fie ca doriti ca sa circule cu aer cald, fie cu aer rece, in functie de sezon si preferinte.

In acelasi timp, circulatia curentilor de aer se face intr-un mod special asfel incat aceste aparate sa nu produca riscuri in ceea ce priveste sanatatea oamenilor de pe amplasament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *