Categories
Uncategorized

Jocuri pentru intreaga familie

Educatia unui copil este foarte importanta, dar pentru o dezvoltare armonioasa este important sa ii lasam pe cei mici sa se joace cat mai mult posibil. Ba chiar mai mult decat atat, sa le acordam timp si sa ne jucam impreuna cu ei, macar o data pe saptamana.

De ce este important sa ne jucam cu cei mici?

Ei bine, jocurile sunt foarte importante in dezvoltarea celor mici. Astfel, prin prisma unui joc in familie cei mici vor reusi sa se familiarizeze cu cei din jurul lor, se vor simti in siguranta explorand si testandu-si propriile limite. Mai mult cat atat, jocurile le ofera distractie si amuzament si contribuie la crearea unor amintiri de neuitat.

Daca doresti sa ii dezvolti cat mai mult abilitatile celui mic ii poti prezenta un joc de mimica. Acest joc pe langa faptul ca il va invata sa se exprime prin gesturi, il va ajuta sa inteleaga si mai bine sensul cuvintelor. Prin urmare este atat un joc educativ, cat si un joc distractiv.

Iata un joc ce poate fi jucat pe echipe, de intreaga familie – de la mic la mare.

Jocul de mimica are un obiectiv simplu, si anume prin folosirea sunetelor si a mimicii membrii echipei tale trebuie sa ghiceasca ilustratia de pe cartea de joc. Prima echipa care reuseste sa ghiceasca 10 cuvinte este declarata castigatoare.

Acest joc este unul extrem de distractive, acesta nu numai ca garanteaza rasete, ci contribuie si la dezvoltarea spiritul de echipa, a capacitatii de concentrare, a abilitatilor deductive, intrapersonale si interpersonale.

Jocul de mimica poate fi achizitionat din magazin online jucaresti.ro si costa doar 52 lei. Jocul contine 126 de piese, si anume:

  • 120 carti de joc (7 x 10,5 cm) – cate 24 de carti tematice, colorate diferit;
  • o plansa de joc (23 x 23 cm);
  • o clepsidra;
  •  4 pioni (1 pe echipa).

Daca ai nevoie de o solutie pentru a infrumuseta zilele de dumica ori pentru a petrece timp de calitate cu membrii familiei tale, atunci nu mai sta pe ganduri si cumpara aici jocul de mimica potrivit pentru cei mici, dar si cei mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *