Categories
Uncategorized

Cum să alegi parfumurile bărbătești

Selecția de parfumuri barbati pe care le folosești în fiecare dimineață (sau doar în anumite dimineți) spune ceva despre personalitatea ta. Știind că mirosul intervine direct cu partea creierului care gestionează emoțiile, parfumul pe care îl pulverizezi este într-adevăr un indiciu bun despre cine ești. Când un bărbat poartă un parfum care i se potrivește, această alegere este o reflectare directă a personalității sale, a experiențelor și dorințelor sale. De exemplu, este rară alegerea unui parfum care evocă oceanul dacă nu îți plac plajele și coastele.

Cum știi ce să alegi?

Acesta este motivul pentru care parfumerii vizează tocmai un tip de om atunci când își compun noile produse; nu este întâmplător nici atunci când muzele sunt alese pentru reclamele care le vor promova. Scopul este ca parfumul și notele sale să se potrivească perfect cu bărbatul, astfel încât să reflecte cel mai bine personalitatea și starea sa de spirit.

Cu toate acestea, nu este ușor să găsești parfumul perfect și mulți oameni greșesc folosind parfumuri care proiectează o personalitate care nu le aparține. Unii oameni aleg un parfum, deoarece include o notă specială care (inconștient) le va permite să compenseze un defect. Alții se tem să-și dezvăluie adevăratul caracter și să se ascundă în spatele creațiilor de masă pentru a nu fi observați.

Pentru a te ajuta să găsești parfumul care se lipește cel mai bine de pielea ta, iată caracteristicile principalelor note care se găsesc într-un parfum.

Ce spun notele de parfum despre tine

  • Note citrice

Parfumurile cu note citrice sunt printre cele mai frecvente, mai ales în timpul verii. Ele evocă prospețimea, condimentul, tonul și energia. Astfel, acestea sunt adesea apanajul sportivilor, al celor cărora le place competiția (în toate domeniile).

De asemenea, poți aprecia aceste note citrice pentru virtuțile lor terapeutice. Au meritul să te trezească și să aducă un sentiment calm și răcoritor. Un studiu academic a arătat că parfumul citricelor poate îmbunătăți starea de spirit și abilitățile cognitive.

  • Note lemnoase

Aceste note sunt, de asemenea, populare în rândul bărbaților, deoarece evocă o masculinitate stabilă, fiabilă și accesibilă. Este adesea parfumul bărbaților căsătoriți.

Notele lemnoase evocă și rituri străvechi, când strămoșii noștri se parfumau cu scoarță și plante în timpul ceremoniilor religioase.

  • Note marine

Notele marine sau iodul sunt adesea adoptate de bărbați care iubesc simplitatea și minimalismul. Popularizate în anii 1990, aceste note au rămas populare până astăzi, unde ideea unei vieți mai simple făcute cu un consum mai mic capătă putere.

  • Note orientale

Aceste note, care traduc arome de condimente, vanilie și rășină, transmit un caracter destul de hedonist. Concret, el este omul care este mereu înclinat să iasă la băutură, este unul dintre ultimii care pleacă și nu părăsește niciodată un restaurant fără a comanda un desert.

Acest personaj pentru a te bucura de viață se găsește cu ușurință în aceste note: vanilia, condimentele, notele de fum și exotice sunt de obicei elemente pe care le găsești pe farfurii și pahare.

  • Note florale

Notele florale sunt adesea purtate de bărbați îndrăzneți, încrezători și buni cu ei înșiși. Sunt adesea oameni aventuroși, dezinhibați și estetici.

Dintre toate notele florale, trandafirul este adesea favorit. A fost popular de milenii, fie în Grecia antică, până în epoca de aur a civilizației arabe până astăzi până la Renaștere.

  • Note de lemn de oud

Oud este una dintre referințele majore în parfumeria din Orientul Mijlociu. Bogată, caldă și fumurie, această notă este una dintre cele mai scumpe într-un produs. Ea traduce adesea o personalitate care nu are nimic de dovedit și care are încredere în sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *