Categories
Uncategorized

Foloseste bateria externa si beneficiaza de o experienta continua

Posesorii de gadget-uri inteligente precum smartphone-uri sau tablete cunosc foarte bine avantajele pe care aceste dispozitive le ofera, insa nu sunt 100% fiabile, deoarece la un moment dat bateria acestora se va descarca.

Desi acest lucru poate prezenta o adevarata piedica, mai ales in situatiile critice, din fericire exsita baterii externe Romoss, care pot incarca dispozitivul fara nicio problema.

Modelul de baterie externa Romoss Zeus 40000mAh, QC 3.0 este accesoriul suprem pe care orice posesor de smartphone il poate achizitiona, deoarece ofera o capacitate de 40000mAh, mai mult decat suficienta pentru a încarca smartphone-ul de aproape 4 ori full. 

Caracteristica principala a acestui acumulator este: 

-Baterie externa Romoss Zeus;

-Capacitate 40000 mAh;

-Port iesire USB QuickCharge 3.0: 5V3A/9V2A/12V1.5A;

-Port iesire USB: 5V/2.1A;

-Celule Li-Polymer;

-Carcasa ABS/PC, culoare neagra. 

O baterie externa te poate scoate din situatii cu adevarat incomode. De exemplu daca ai plecat la munte si nu ai parte de electricitate, folosind bateria externa poti incarca dispozitivul pentru a ramane in contact cu civilizatia. Bateria externa este un gadget compact, mic si incape intr-un buzunar sau intr-o geanta. Multe dintre modele au un design modern si inovativ, in timp ce altele seamana foarte mult cu un hard disk extern.

De asemenea, pot veni in diferite culori si diferite forme rectangulare sau rotunde precum: forma unei cutii de chibrituri, a unui smartphone sau a unui cilindru. Dimensiunile bateriei se maresc in functie de capacitatea acumulatorului, dar si de accesoriile incorporate.

O baterie externa poate fi incarcata astfel:

Prin cablu USB/micro USB – incarcarea se face prin conectarea cablului la laptop, insa viteza de incarcare este redusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *