Categories
Uncategorized

Îmbunătățește experiența clienților în hotelul tău

Pentru a putea să te bucuri de toate avantajele pe care clienții le pot evalua în beneficiul afacerii tale, profită de produsele oferite de Hdeal.ro. Deoarece igiena este foarte importantă, iar oaspeții trebuie să aibă lucrurile atât de necesare îngrijirii, gel de duș hotel, de exemplu, se află în diverse sortimente care te vor ajuta să îți surprinzi clienții. De la branduri precum Sense, Black Tie, I Am You, Holiday Care, Botanika Lavanda, Convivio etc., gelurile de duș hoteliere propuse de Hdeal.ro sunt special create pentru o îngrijire atentă a pielii, curățând în profunzime, cu parfum îmbietor și discret.

La categoria șampon hotel, vă propunem variante profesionale de îngrijire a părului, astfel încât să nu vă dezamăgiți clienții și să veniți în preîntâmpinarea lor cu diverse arome, cum ar fi, mentă, portocală, mure, iasomie, 2 în 1, balsam și șampon, ori separat, care nu încurcă părul, nu îl încarcă, curăță și împrospătează, lăsându-l ușor de aranjat după spălare. Știind cât de importantă este spălarea părului pentru clientele care vă trec pragul, vă punem la dispoziție diverse tipuri de șampon. Totodată, flacoanele de diverse de mărimi vă vor permite să le folosiți în funcție de durata de ședere a clienților.

Dacă aveți nevoie și de săpun pentru hotel, puteți alege între cel lichid sau solid, pe bază de ceai verde, urzică, strugure sau lapte de migdale, asigurându-le clienților o igienizare eficientă a mâinilor, contribuind la protejarea pielii și îngrijirea de durată. Pe lângă aceste trei categorii de produse, nelipsite din orice hotel, își propunem și o altă serie de produse, cum ar fi: bonetă pentru baie, burete pentru pantofi, cremă de corp, set dentar (periuță și pastă de dinți), pentru bărbierit (de exemplu, setul Botanika Green cuprinde un aparat de ras și un plic de cremă de ras, de 5 ml), pentru îngrijirea unghiilor (pilă), pentru demachiere, bețișoare și dopuri pentru urechi sau seturi pentru cusut.

Totodată, printre altele, puteți achiziționa și setul premium pentru doamne, Botanika, având gel de duș, șampon, balsam și cremă de corp, săpun eco din lapte de migdale, set dentar, set igienic și pieptăn. Există și varianta setului pentru bărbați, ambele putând fi luate în geanta de voiaj, datorită aprobării IATA. Acest set este potrivit atât pentru lanțurile hoteliere, cât și pentru diversele călătorii, propunând produse calitative de îngrijire.

Hdeal.ro a dezvoltat toate aceste opțiuni, reușind să devină un partener de nădejde pentru hoteluri, oferind produse calitative la prețuri avantajoase, mizând pe faptul că poate să contribuie la dezvoltarea afacerilor pe termen lung. Considerăm că unul dintre cele mai importante lucruri constă în a înțelege nevoile clienților și a răspunde cerințelor acestora. Îngrijirea personală este un lucru de căpătâi, iar o baie dotată corespunzător va îmbunătăți imaginea hotelului, lăsându-i pe clienți să se bucure-n voie de sejur, fără griji nemulțumitoare.

Cu Hdeal.ro ai întotdeauna la dispoziție produsele de care hotelul tău are nevoie, de la diverse accesorii, la cosmetice, papuci, prosoape și halate, mobilier. Răsfoiește catalogul nostru și oferă-le clienților o experiență plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *