Categories
Uncategorized

Alege tabloul care te defineste!

Decoratiunile de perete, tablourile si fotografiile servesc drept atuu stilistic pentru casa ta. Un tablou va atrage privirea, va defini spatiul tau personal si va face casa ta mai primitoare. Cautarea si instalarea pieselor de arta pe care le iubesti merita un efort, deoarece iti imbunatatesc cu adevarat casa.

Desi nu exista un set de reguli pentru impodobirea unei case, urmarea acestor instructiuni de baza te va ajuta sa selectezi piesele perfecte. Alege dupa dimensiune, stil, culoare, tema sau incapere. Optiunile sunt nelimitate.

Sfatul de top de care fiecare persoana are nevoie pentru a alege tabloul perfect este acesta: selecteaza ceea ce iti place. Daca vezi ceva si nu iti stimuleaza sentimentele, nu iti inspira placere sau relaxare, nu il pune pe perete. Este casa ta, designul tau si banii tai cheltuiti pentru un tablou. De aceea, cel mai nimerit ar fi sa alegi tablouri canvas personalizate, precum cele de la weframe.ro

Desi este obisnuit ca membrii familiei sa faca compromisuri in selectii, cu siguranta acest lucru nu inseamna ca ai nevoie de un tablou pentru casa care nu se potriveste stilului tau. Locuiesti in casa, asa ca bucura-te de piesele pe care le doresti impodobind zidurile cat de mult vrei !

Doresti sa decorezi o camera cu tablouri? Multi oameni considera ca este mai usor sa inceapa cu tablouri mai mari si apoi din ce in ce mai mici. Pe masura ce incepi sa umpli spatiul, achizitiile se aduna si in curand casa va fi decorata in functie de preferintele tale, fie ca vorbim de tablouri canvas abstract, fie de tablouri definite.

Cand selectezi un tablou, alege dimensiunile in functie de camera in care il pozitionezi. Majoritatea bucatariilor nu pot gazdui tablouri canvas bucatarie supradimensionate, la fel cum majoritatea camerelor de zi nu sunt decorate cu mini tablouri.

Exista cateva reguli generale de dimensionare la care sa ne gandim:

-Tablourile nu trebuie sa fie cu mai mult de doua treimi mai lungi decat canapeaua.

-Tablourile trebuie sa fie la cel putin 15 centimetri deasupra marginii mobilierului.

-Un tablou mic nu poate umple un spatiu mare. Grupeaza tablourile mici impreuna. Lucrarile pe aceeasi tema se completeaza bine.

-Ia in considerare inaltimea plafoanelor atunci cand alegi dimensiunea. Asigura-te ca umpli spatiul in lungime si latime.

Dintre toate modurile de a alege tablourile, decorarea casei pe baza stilului ar putea fi cea mai naturala. Mai mult decat orice, selectarea tablourilor dupa stil este personala. 

Ia deciziile pe baza a ceea ce iti place dupa aplicarea unor parametri specifici, cum ar fi dimensiunea sau schema de culori. Nu stii de unde sa incepi? Incerca sa gasesti un tablou pentru fiecare dintre urmatoarele categorii:

-Tablouri care se potrivesc stilului camerei tale, inclusiv mobilierul pe care il ai deja sau articolele pe care le-ai acumulat pe parcurs.

-Investeste in cel putin un tablou impresionant sau supradimensionat, de care stii ca nu te vei satura.

-Achizitioneaza un set, un trio si chiar un grup de tablouri mini sau mici. Acestea merg excelent asezate deasupra ferestrelor sau pe peretii josi.

-Foloseste rame pentru a sublinia stilul.

Cu aceste idei si sfaturi, dar si achizitionand tablouri de la magazine precum weframe.ro, vei gasi, cu siguranta, tabloul care te defineste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *