Categories
Uncategorized

Acele solutii pentru consumabile hartie de care aveti nevoie, vin de la Sanito.ro

Sanatatea este extrem de importanta, iar aceasta poate sa fie direct influentata si de o igiena personala mai mult sau mai putin corecta.

In special atunci cand este vorba despre zonele ceva mai aglomerate precum sunt spatiile pentru birouri, mall-uri, benzinarii, clinici si spitale si asa mai departe, toaletele acestora trebuie sa fie utilate corespunzator cu acele consumabile hartie.

Cel mai important avantaj al acestor produse din hartie, dupa cum sugereaza si denumirea, “consumabile”, se refera la faptul ca sunt de unica folosinta, deci sunt si igienice. In mod categoric in astfel de spatii, precum baile publice sau cele din spatii private dar care se folosesc la comun, nu o sa vedeti niciodata prosoape clasice cum avem fiecare in propriile locuinte. Utilizand prosoape pliate din hartie, scadem considerabil riscul de a ne contamina cu diverse bacterii sau diversi microbi. De asemenea, s-au facut de-a lungul timpului numeroase studii care au aratat faptul ca daca nu ne uscam corespunzator mainile, riscul de a ne contamina este unul destul de ridicat.

Daca ne stergem mainile cu prosoape de unica folosinta vom indeparta cu succes un numar foarte mare de bacterii, asigurandu-ne astfel o protectie deosebita. In cazul in care utilizam un prosop din material textil poate exista riscul ca acela sa fi fost folosit si de altcineva, fapt care bineinteles ca se va si intampla daca este vorba despre un grup sanitar frecventat de un numar mare de persoane. Prosoapele de hartie insa sunt individuale si nu exista niciun risc. Practic se utilizeaza pentru stergere, dupa care se arunca la gunoi.

Un alt mare avantaj in ceea ce priveste hartia, mai mult sau mai putin pentru sanatatea noastra de zi cu zi, se refera la faptul ca este un material biodegradabil. In comparatie cu plasticul sau alte materiale, hartia care se utilizeaza pentru aceste prosoape de unica folosinta este biodegradabila, ceea ce inseamna ca se autodistruge intr-un timp extrem de scurt, fara a provoca nici un fel de dauna mediului inconjurator. Consumabilele din hartie utilizate in acest sens sunt mult mai bune inclusiv decat prosoapele clasice in ceea ce priveste timpul efectiv necesar pentru a se autodistruge. Asa cum este si de inteles si bineinteles de bun simt, nu inseamna ca trebuie sa aruncam hartia in locuri nepermise, peste tot in natura.

In cazul in care va numarati printre acele persoane care sunt in cautarea celor mai bune solutii in materie de produse din hartie de tip consumabile, atunci raspunsul il puteti gasi la numai un simplu click distanta, accesand Sanito.ro.

Acest magazin online va poate furniza la cel mai avantajos raport calitate/pret, o multime de tipuri de produse din hartie, inclusiv role medicale si prosoape coafor. Pentru a putea vedea mai exact despre ce este vorba, sunteti invitati sa accesati Sanito.ro unde cu siguranta veti gasi exact ceea ce aveti nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *