Categories
Uncategorized

Tool-uri care pot sa iti imbunatateasca toate campaniile Facebook Ads

Indiferent daca esti la inceput sau deja ai idee cum functioneaza crearea de campanii  Facebook Ads, tool-urile pot sa te ajute sa iti imbunatatesti fiecare reclama. Avand cativa asi in maneca toate campaniile tale vor incepe sa fie mai bune. Iar oamenii vor observa acest lucru cu siguranta.

Exista cateva tool-uri care te pot ajuta sa iti imbunatateasca toate campaniile de promovare Facebook Ads pe care le vei lansa, iar acestea sunt:

Facebook Pixel Helper

Cu ajutorul acestui tool vei putea verifica daca pixelul este instalat corect in site-ul tau si poti depista diverse erori. In cazul in care acesta nu functioneaza corect atunci nu vei putea rula campanii de promovare Facebook Ads eficiente si nu vei putea masura corespunzator datele returnate.

Aceasta extensie este valabila numai pentru Chrome si este foarte util sa il ai.

Google Analytics URL Builder

Este un tool de tracking care te ajuta sa urmaresti performanta anunturilor tale din Google Analytics. Vei putea vedea exact ce trafic aduc campaniile tale de pe site si ce rezultate au. Vei putea adauga parametri dupa care poti diferentia campaniile de Facebook Ads de alte campanii in Google Analytics.

Power Editor

Este unul dintre cele mai bune tool-uri pentru promovare Facebook Ads cu ajutorul caruia vei putea crea campanii, seturi de anunturi, mult mai rapid si usor aducandu-ti un set de avantaje extra pe langa Ads Manager.

Cele mai multe update-uri apar prima data in Power Editor, vei putea crea anunturi mai rapid si cu mai mult text (500 de caractere vs. 90 in anunturi pe desktop newsfeed, 110 vs. 25 in anunturi pe mobil), vei putea vizualiza in aceeasi fereastra campaniile si seturile de anunturi economisind timp, poti testa usor diverse tipuri de audiente folosind optiunea Split Audience a acestui tool.

Desi nu pare un tool foarte prietenos, in momentul in care vei lucra din ce in ce mai mult vei constata ca modul in care creezi campanii de promovare Facebook Ads s-a imbunatatit in mod constant. Power Editor este valabil numai pentru browser-ul Chrome.

Canva

Este un tool online gratuit care te ajuta sa creezi materialele vizuale pentru campaniile tale fara sa fie necesar sa apelezi la un webdesigner. Canva te lasa sa te joci cu diverse layout-uri, elemente de design predefinite si imagini stock gratuite fiind un tool in care va fi o adevarata placere sa lucrezi.

Este un tool foarte util mai ales pentru cei care sunt la inceput in afacerea lor si nu au un buget foarte consistent pentru a colabora cu web designeri care sa ii ajute sa creeze elemente vizuale de impact. Poti sa utilizezi acest tool si pentru a crea postari pe retelele de socializare astfel incat sa fie de impact si sa atraga atentia intr-un mod pozitiv.

Grid Tool

Probabil ai experimentat si tu ca o reclama sa nu fie aprobata din cauza regulii de maxim 20% text pe imagine. In loc sa inghesui textul pe banner si sa speri ca va fi aprobat, cel mai usor este sa folosesti Grid Tool. Nu trebuie decat sa incarci imaginea pe care vrei sa o folosesti si sa selectezi portiunile cu text. Tool-ul iti va spune exact cat text exista pe banner-ul tau.

Facebook Ads Compass

Este un tool gratuit care iti ofera un raport al campaniilor tale cu posibilitatea de a compara diverse categorii de varsta, sex, performanta anunturilor pe diverse device-uri etc.

Beneficiul acestui tool este acela ca iti ofera o imagine de ansamblu asupra campaniilor de promovare Facebook Ads in special daca nu stii exact ce sa analizezi la inceput.

Cu ajutorul acestor tool-uri vei vedea cat de mult s-au imbunatatit campaniile tale de promovare Facebook Ads. Fiind si gratuite ofera un beneficiu major mai ales celor care se afla la inceput in afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *