Categories
Uncategorized

Echipamentecuratenie.ro aduce curatenia in casele noastre!

In mod cert, curatenia din casa noastra trebuie sa fie o regula stricta care trebuie respectata de toata lumea. Pentru a face curatenie precum profesionistii, cel mai bine este sa apelam la o firma de specialitate, precum Echipamentcuratenie.ro. Magazinul  ofera o gama de produse utile precum:  produse tork, dispensere tork, sapun tork, aspiratoare profesionale.

Dintre toate produsele, categoria de dispensere tork pare a fi o idee buna nu doar in interiorul toaletelor publice, dar si in interiorul restaurantelor, al barurilor si de ce nu si in casele noastre.

Cel mai folosit tip de dozator pentru dezinfectant este cel manual, deoarece este mult mai accesibil. Acest tip de aparat poate fi intalnit in cele mai multe institutii publice si private, dar si in scarile de bloc, unde au fost instalate acum dispensere, pentru prevenirea infectiei cu noul coronavirus. Iata care sunt avantajele acestui tip de aparat:

-Este ieftin;

-Este usor de folosit, prin actionare manuala a unui buton sau a unei manete;

-Poate fi reumplut foarte simplu;

-Poate fi montat oriunde este necesar;

-Nu contribuie la raspandirea infectiilor daca este folosit corect (nu mai trebuie atins dupa ce mainile au fost igienizate);

-Nu depinde de o baterie care trebuie schimbata regulat;

-Este mai rezistent (daca este utilizat corect).

De asemenea, acest tip de dispenser este ideal  pentru categoria de sapun Tork vandut tot de Echipamentcuratenie.ro.

Spalatu mainilor ar trebui sa ne preocupe pe toti, deoarece mainile sunt cele care ating suprafetele cu microbi.

Sapunurile antibacteriene, cum sunt cele care contin triclosan, nu sunt mai eficiente in distrugerea germenilor in comparatie cu sapunurile obisnuite.

Folosirea sapunului antibacterian ar putea duce la dezvoltarea unei bacterii rezistente la substantele antimicrobiene din produs, ceea ce face ca ulterior acesta sa nu mai poata distruge cu usurinta germenii. Tork are cea mai buna gama de astfel de sapun.

Cel mai bine este sa te speli pe maini cu apa si sapun. Urmeaza acesti pasi:

-Umezeste mainile cu apa – calda sau rece;

-Aplica sapunul in causul palmei;

-Spumeaza bine mainile;

-Freaca mainile viguros cel putin 20 de secunde, palma cu palma;

-Nu uita sa insisti si pe dosul mainilor, la incheieturi, intre degete si sub unghii;

-Clateste bine;

-Sterge mainile cu un prosop curat;

-Foloseste prosopul pentru a inchide robinetul. 

Sapunurile lichide obisnuite sunt mai bune decat sapunurile solide de tip bara, deoarece nu este necesara atingerea sapunului pentru utilizare. De asemenea, exista si avantajul estetic, sapunurile lichide fiind disponibile in diferite culori si parfumuri.

Mai mult decat atat, sapunurile lichide pot fi folosite impreuna cu dozatoare cu senzor, special create pentru o igiena ideala, fara a fi necesara atingerea suprafetelor. Noile sapunuri lichide sau spuma sunt mai bune decat sapunurile obisnuite, datorita efectului suplimentar de hidratare.

Site-ul Echipamentcuratenie.ro ofera o gama vasta de sapunuri Tork, dar si alte produse precum dispensere si dozatoare Tork, produse de curatenie si consumabile din hartie Tork. Dozatoare de sapun lichid sunt acum utilizate pe scara larga, atat in case, cat si in birouri si locuri publice. 

Indiferent daca folositi dozatorul de sapun bazandu-va pe stil, dimensiune sau accesibilitate, gama de dozatoare Tork ofera o serie de avantaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *