Categories
Uncategorized

Produse pentru hoteluri de calitate de la Sanito.ro!

Te-ai intrebat vredoata de unde poti cumpara produse pentru hoteluri?

Daca esti proprietarul unui hotel, atunci la Sanito.ro vei gasi intotdeauna tot ce ai nevoie, la preturi foarte avantajoase.

Ce produse ofera Sanito.ro pentru hoteluri?

Aici poti gasi totul, de la cosmetice hoteliere, prosoape si halate hotel, papuci unica folosinta hotel, accesorii hotel, sapun hotel, sampon hotel si multe altele.

De ce este important sa oferi astfel de produse clientilor?

In primul rand un hotel bine echipat cu tot ce are nevoie o persoana emana doar incredere, iar clientii vor dori sa se intoarca si a doua oara.

De exemplu, o pereche papuci unica folosinta hotel este un cadou complementar foarte frumos pentru toti cei care se cazeaza peste noapte la un hotel. Nu toti umbla cu o pereche de papuci de casa dupa ei cand merg in vacanta, iar hotelul care ofera o astfel de comoditate va fi cu siguranta apreciat.

Principala functie pe care trebuie sa o indeplineasca o pereche de papuci de casa, atunci cand se achizitioneaza pentru a fi purtati iarna, este sa incalzeasca picioarele. Iar dintre modelele potrivite se pot mentiona cei care sunt imblaniti cu lana de oaie, acestia fiind extrem de caldurosi si confortabili, dar si foarte usori.

Exista si alte modele de papuci de casa confortabili, care aduc numeroase beneficii sanatatii picioarelor. Modelele de papuci confortabili beneficiaza de talpa memory, ce ia forma piciorului si asigura confort sporit.

Modelele inchise de papuci de casa au rolul de a sustine piciorul, dar sunt si foarte calduroase, ceea ce le face ideale pentru a fi purtate oricand. In cazul in care suferi de anumite dureri sau posturi incorecte ale picioarelor, este recomandat sa alegi intotdeauna o pereche de papuci de casa ortopedici, care pot contribui la sanatatea si confortul picioarelor.

De asemenea, este recomandat ca toate perechile de papuci pe care le vei achizitiona, sa fie confectionate din materiale de cea mai buna calitate, deoarece acestia vor rezista mult mai mult timp.

La fel de important ramane si sapunul din hotel, deoarece multi dintre noi nu se gandesc sa puna in valiza un recipient cu sapun lichid, iar faptul ca vom gasi sapun hotel si sampon hotel intr-o camera rezervata este intotdeauna o surpriza placuta.

 Ce alte accesorii mai putem gasi intr-o camera de hotel?

-Protectie pentru pahare din plastic;

-Benzi igienice;

-Suport pentru pahare;

-Protectie capac wc;

-Incaltator pantofi;

-Saci pentru rufe murdare;

-Semn- nu deranjati;

Acestea sunt toate accesorii de unica folosinta pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le gaseasca intr-un hotel, iar in cazul in care esti proprietarul unei cladiri unde se cazezi persoane, aceste obiecte trebuie sa reprezinte o investitie primara.

La sanito.ro clientii gasesc intotdeauna produse de calitate pentru igiena personala, dar si pentru interiorul locuintei. Accesoriile de hotel oferite de Sanito.ro se numara printre cele mai eficiente si de calitate, la preturi fara concurenta.

Hotelurile care au apelat la produse sanito.ro pentru imbunatarirea serviciilor au primit multe complimente din partea clientilor si au inregistrat o revenire constanta a clientilor datorita serviciilor de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *