Categories
Uncategorized

Economii practice in HORECA pe timp de pandemie

In aceste momente extrem de fragile pentru toata lumea, in special pentru cei care au o afacere, gasirea unor solutii simple si eficiente este un fapt mai mult decat necesar. Cresterea preturilor la servicii nu este nicicum o solutie, pentru ca foarte putini oameni isi vor permite ulterior sa beneficieze de serviciile aferente, ceea ce ar putea descrie declinul unor afaceri.

De altfel, nici reducerea serviciilor sau a calitatii acestora nu este un aspect ce ar putea influenta positiv destinul unei afaceri din domeniu.

Asa ca antreprenorii trebuie sa fie dispusi sa gaseasca solutii mai eficiente care sa echilibreze toata aceasta situatie neprevazuta, totodata fara a-si ruina reputatia pe care ei o au si fara a-i obliga pe clienti la compromisuri pe care nu si le pot permite si care I-ar putea duce la faliment.

Iar un aspect foarte util din prisma carora se pot face vaste economii sunt acele produse catering, care pot fi o alternativa mult mai buna in locul accesoriilor clasice.

De ce sa apelezi la consumabile catering in domeniul HORECA

In primul rand pentru ca sunt o alternativa mult mai accesibila fata de consumabilele clasice. Chiar daca vorbim predominant de farfurii de unica folosinta ce nu au un design la fel de rafinat ca si vesela obisnuita, utilizarea acestor consumabile va ajuta sa economisiti semnificativ, mai ales daca le achizitionati de la o firma specializata care dispune de cantitati mari si care ofera produse sau pachete foarte avantajoase.

De altfel nu va mai trebui sa va bateti capul cu igienizarea veselei si/sau cu dezinfectarea acesteia. Iar oamenii se pot dovedi a fi foarte receptivi la aceasta idee pentru ca in fond, aceste consumabile catering sunt si o solutie sigura pentru toti clientii.

In speta, veti economisi din pricina utilitatilor, a detergentilor si chiar a articolelor si a accesoriilor de servire ce deseori se sparg sau se uzeaza mult prea usor.

Un alt motiv pentru care sa apelati la astfel de consumabile e pentru versatilitatea lor. Le puteti utiliza atat pentru a servi clientii pe terasa, in restaurant, cat si in comenzile la domiciliu. Ele nu mai sunt la fel de fragile ca accesoriile clasice, ceea ce inseamna ca nu se vor degrada la fel de usor. Iar daca acest lucru se intampla, va veti putea suplimenta necesarul fara sa alocati fonduri extrem de mari. Insusi clientii care sunt pe graba sau care doresc sa se bucure pe deplin de achizitia lor pe care nu au apucat s-o serveasca pana la ultima picatura sau imbucatura, ar putea s-o la pachet fara nicio problema. In acest mod vei reduce si cantitatea de deseuri care bineinteles, va intra in atributia cetateanului.

Si partea cea mai buna e ca nu trebuie sa-ti bati capul cu diferiti furnizori pentru a gasi cantitatile necesare de accesorii, cand poti gasi totul intr-un singur loc. Si poti contribui activ la realizarea si derularea unor evenimente, pastrand in acelasi timp normele de sigurantab impuse de lege si mult cautate de catre clientii din intreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *