Categories
Uncategorized

Servicii de calitate cu Analko Aluminiun

Laserele sunt utilizate in mai multe scopuri. O modalitate prin care sunt utilizate este taierea placilor metalice. Pe otel usor, otel inoxidabil si placa de aluminiu, procesul de taiere cu laser este extrem de precis, asigura o calitate excelenta a taieturii, are o latime de kerf foarte mica si o zona de afectare a caldurii mici si face posibila taierea formelor foarte complicate si a gaurilor mici. Majoritatea oamenilor stiu deja ca cuvantul „LASER” este, de fapt, un acronim pentru Amplificarea Luminoasa prin Emisie Stimulata de Radiatie. Dar cum se taie lumina printr-o placa de otel? Vom descrie in continuare, si vom aduga in plus cateva utilizari taiere laser.

Fasciculul laser este o coloana de lumina de intensitate foarte mare, de o singura lungime de unda sau culoare. In cazul unui laser CO2 tipic, lungimea de unda este in partea infra-rosie a spectrului luminos, deci este invizibila pentru ochiul uman. Fasciculul are doar 3/4 cm in diametru, deoarece circula din rezonatorul cu laser, care creeaza fasciculul, pe calea fasciculului masinii. Poate fi respins in directii diferite de o serie de oglinzi sau „indoitori de grinda”, inainte de a fi focalizat definitiv pe placa. Fasciculul laser focalizat trece prin gaura unei duze chiar inainte de a lovi placa. De asemenea, care trece prin acea gaura de duza este un gaz comprimat, cum ar fi oxigenul sau azotul.

Vopsirea in camp electrostatic

Vopsirea in camp electrostatic foloseste particule de vopsea incarcate pozitiv dintr-un pistol specializat pentru a acoperi suprafetele metalice impamantate. Ca un balon agatat de un perete, este atras de suprafata impamantata si se va infasura in jurul componentei, cum ar fi un stalp de gard. Aceasta are ca rezultat un strat uniform, cu putina imprastiere si risipa. Acest proces, utilizat pe scara larga in industria auto, poate functiona si pentru casa sau afacerea dvs. Este deja utilizat in aplicatii comerciale pe lucruri precum garduri metalice, balustrade, usi si ferestre.

Majoritatea vopselelor sunt uscate in cateva ore, cu timpi de curatare complet pana la 24 de ore. Persoanele care detin o experienta in acest domeniu si care se vor ocupa intru-totul de acest lucru, va vor anunta cand puteti utiliza suprafetele proaspat acoperite. Acest lucru depinde de obicei de suprafata. De exemplu, un dulap ar putea fi gata imediat, in timp ce treptele si balustradele unei scari ar putea avea nevoie de cateva ore in plus pentru a se usca complet.

Structura oxidului anodic provine din substratul de aluminiu si este compus integral din oxid de aluminiu. Acest oxid de aluminiu nu se aplica pe suprafata precum vopseaua sau placa, ci este complet integrat cu substratul de aluminiu de baza, deci nu poate ciupa sau coaja. Are o structura poroasa extrem de ordonata, care permite procese secundare precum colorarea si sigilarea.

Compania Analko Aluminiu Industry este producator si distribuitor de materiale de ultima generatie realizate cu ajutorul unor aparaturi moderne, care executa fiecare lucrare cu precizie si riguriozitate, este mereu la dispozitia dumneavoastra, gata sa va ofere materialele necesare pentru orice tip de lucrare, precumcea de debitare tabla si profile metalice cu laser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *