Categories
Uncategorized

Ce tip de lapte praf Topfer este potrivit pentru o buna crestere a juniorului tau?

Alegerea formulei de lapte praf Topfer potrivita pentru copii in functie de varsta, de greutate si de alte criterii foarte importante, nu este usoara. Parintii stiu ca brandul Topfer le ofera numai produse de buna calitate, bio, care sa completeze alaptarea sau sa o inlocuiasca, insa nu putini sunt aceia care nu au idee ce formula de lapte le trebuie inainte de a pleca la cumparaturi.

Cum se poate alege lapte praf Topfer adaptat necesitatilor copilului

Laptele matern este cea mai buna sursa de hrana pentru copil, insa nu intotdeauna femeile doresc sau pot sa alapteze, iar in aceste situatii trebuie sa isi hraneasca pruncul cu cea mai buna formula de lapte praf Topfer. Laptele praf este cu adevarat sanatatos, are ingrediente de buna calitate, contine nutrienti si are o formula asemanatoare laptelui matern.

Practic, laptele praf Topfer este biologic, toate ingredientele fiind din cultura biologica. Acesta nu contine gluten, iar toate materiile prime sunt de buna calitate si de prima clasa. Formula de lapte praf fara lactoza este recomandat copiilor dupa primele 6 luni de viata, cand in urma analizelor de sange si a manifestarilor clinice, medicul pediatru pune diagnosticul de intoleranta a lactoza. In cazul alergiei la proteina din laptele de vaca, acest lapte praf va fi potrivit, cunoscut sub denumirea de Lactopriv.

Tipuri de lapte praf Topfer

Pe piata sunt disponibile mai multe tipuri de lapte praf Topfer, fiecare potrivita pentru copii de diferite varste si cu caracteristici asemanatoare: Topfer 1, Topfer 2, Topfer 3 sau Topfer Kinder.

Laptele praf Topfer Bio Pre Lactana este potrivit pentru copiii cu varsta cuprinsa intre o zi si 6 luni. Aceasta este o formula de lapte praf care vine mai degraba in completarea laptelui matern, foarte usor de digerat, ce contine lactoza si acizi grasi polinesaturati, precum si culturi probiotice de cea mai buna calitate.

Formula de lapte praf Topfer Bio 1 poate fi folosita cu incredere de la nastere si pana la sase luni. Urmatoarea formula, laptele praf Topfer Lactana Bio 2 este recomandata copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 luni, fiind o formula organica de continuare, perfecta de la varsta de 6 luni, ca si parte a unei alimentatii mixte. Aceasta formula contine vitamine si minerale esentiale, precum si culturi valoroase Bifido pentru dezvoltarea sanatoasa a creierulu si a sistemului nervos.

In alta ordine de idei, laptele praf Topfer Lactana BIO 3 este indicat consumului de catre copii cu varsta cuprinsa intre 10 luni si 2 ani. Aceasta este o formula organica de lapte cae contine si pudra de fructe organice, precum mar, banana si portocala, precum si un continut mare de fibre care ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal, vitamina A, B1, B6, C, D si K, dar mai ales vitamina D, atat de importanta pentru dezvoltarea oaselor si iod, care contribuie la dezvoltarea cognitiva a copilului.

Fara doar si poate, laptele praf Topfer este alegerea potrivita a parintilor care nu stiu ce formula de lapte ar fi mai potrivita pentru micutii lor, fie in completarea alaptarii sau dupa incheierea acestui proces, ori pentru inlocuirea laptelui matern pentru mamicile care nu au posibilitatea sa alapteze sau a caror optiune personala include aceasta varianta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *