Categories
Uncategorized

Profesionistii aleg colocarea de servere!

Prezenta unui business online nu este una usoara, deoarece patronii trebuie sa se asigure ca folosesc un server privat pentru a beneficia de cele mai bune rezultate si alte trucuri de SEO care ar putea sa ii ajute la publicitate. Din fericire exista firme precum www.thc.ro care pun la dispozitia clientilor servicii precum cele de colocare servere. Prin colocare, orice fel de echipamente de tipul servere, storage, switch-uri sau routere pot fi gazduite intr-un Data Center, care respecta standarde inalte de functionare. 

Vorbim despre gazduire echipamente intr-un Data Center care ofera conditii speciale de alimentare continua cu energie electrica, asigurare conexiune internet si un mediu adecvat de functionare.

Avem astfel: 

-Monitorizarea continua si proactiva a functionarii echipamentelor, 24/7. 

-Conexiune redundanta la internet.

-Monitorizare a serviciilor existente pe echipamente. 

-Acces de la distanta catre echipamente oricand (remote).

-Garantarea performantei echipamentelor, prin interventii si plan de intretinere periodic. 

-Servicii IT specializate pentru fiecare echipament.

Daca ai o afacere care functioneaza online, atunci este obligatoriu sa ai un web hosting profesional. Un serviciu corect de gazduire web poate juca un rol imens in cresterea companiei prin faptul ca ajuta companiile sa obtina rezultate incredibile.

O gazduire web profesionala iti ofera o serie de avantaje, cum ar fi asistenta tehnica si securitatea web, lipsite de servicii de gazduire web la nivel scazut. In afara de aceasta, vei obtine, de asemenea, avantajul functiilor de restaurare si backup cu hosting web pro pentru afacerea ta.

In prezent, exista multi furnizori de gazduire web. Prin urmare, este dificil sa il alegi pe cel mai bun dintre ei. Desigur, poti merge cu unele servicii la preturi accesibile, de la un furnizor renumit de servicii de gazduire web, dar este ca si cum ai incerca sa inoti intr-un bazin gol. Prin aceasta ne referim la faptul ca poti avea credinta cum ca nimeni nu va vizita si nu va avea grija de site-ul web. Acest lucru inseamna ca aceste servicii nu sunt extrem de fiabile si pot fi usor hackuite, deoarece nu ofera nicio masura de securitate robusta. Cu siguranta, poti salva cativa dolari pe aceasta gazduire, dar nu merita sa investesti in aceste tipuri de hosting, deoarece ar putea afecta performanta site-ului tau web.

Insa, www.thc.ro se numara printre cei mai fiabili! 

Multe companii de start nu subliniaza foarte mult importanta asistentei tehnice pentru clienti, dar este un aspect esential al site-ului tau web pe care nu ar trebui sa le ignori. Chiar si un mic aspect tehnic iti poate inchide site-ul pentru o perioada mai lunga din cauza lipsei de asistenta adecvata a clientilor pentru a rezolva problema. S-ar putea sa pierzi un numar foarte mare de trafic web care ar putea duce la pierderi de venituri. Pe de alta parte, cu gazduire web profesionista, beneficiezi de asistenta tehnica continua din partea profesionistilor care iti vor rezolva rapid problemele si te asiguri ca vei obtine un timp de functionare maxim.

In concluzie a investii in servicii de web hosting este benefic pentru o firma indiferent de vechimea ei pe piata sau de marimea acesteia in materie de capital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *