Categories
Uncategorized

Cum iti rascumperi durerea?

Sunt atat de multe momentele in care durerea ne arde pe interior, incat uneori uitam de clipele noastre de fericire. Insa cea mai aspra durere este aceea in care pierzi pe cineva important din viata ta. Si poate ca pana in acel moment sumbru nu prea intelegi bine lucrurile, nu intelegi ce se intampla. Dar avand in vedere ca mai totate lucrurile si situatiile au cauze si efecte ar fi bine sa va reorganizati si sa incercati, chiar si in ultimul moment, sa fiti de ajutor.

Multi spun ca nu vor face absolut nimic daca nu li se cere ceva in mod expres, dar altii ce deja au analizat situatiile de genul acesta sau care au trecut prin astfel de stari dure si dificile stiu ca trebuie sa faca ceva. Si asta doar pentru a scapa de acea durere din piept mult prea apasatoare si insuportabila. Bineinteles ca primul lucru de care trebuie sa uitati ar fi acela de a scapa de sentimentele de panica si vinovatie, caci aceste doua stari sunt printre cele mai periculoase.

Asadar daca aveti in vedere aceste lucruri veti stii de ce trebuie sa va feriti si bineinteles ca veti stii cum sa procedati si sa analizati problemele. De asemenea nu uitati ca fiecare problema in parte are si o rezolvare, cel putin, iar in cazul decesului sa va indreptati catre firme de genul Servicii Funerare Ieftine, mai ales in cazul in care vorbim despre repatrierea decedatilor. Cum astfel de situatii sunt foarte complicate, atat in ceea ce priveste birocratia, cat si in privinta transportului funerar nu puteti rezolva situatia de unul singur.

Nu putem sa ascundem faptul ca deseori ne pripim in decizii  si in loc sa facem ceea ce este corespunzator sau sa luam deciziile in beneficiul nostru ne complicam. Si ajungem in momentul in care ne panicam, iar de aici lucrurile se transforma in cel mai mare cosmar al nostru. Ceea ce ne este foarte greu sa recunoastem este legat de faptul ca suntem oameni si prin urmare nu ne putem ocupa de toate chestiunile.

In plus de asta nu trebuie sa uitam nici faptul ca durerea este cea care ne face sa luam decizii care in mod cert nu ne-ar apartine in situatii mai bune. Cu toate astea cel putin pentru momentele in care aveti de gand sa hotarati si sa luati decizii ar trebui sa lasati deoparte durerea si sa va axati pe ceea ce voi trebuie sa faceti.

Nu este usor sa pui stapanire pe durere, dar daca aceasta este modalitatea prin care tu poti apela la o firma specializata pentru a se ocupa de tot ce inseamna repatriere decedati si inmormantarea propriu zisa nu ai decat sa incerci acest lucru. Si pana la urma orice lucru este mai bun atunci cand incerci si mai ales cand iei in calcul sprijinul oferit de altii si nu incerci de unul singur sa-ti vindeci durerea si in acelasi timp sa te ocupi de tot ceea ce inseamna inmormantare.

Cel mai bine ar fi sa intelegi ca cel mai bun lucru pe care il mai poti face pentru acea persoana este sa petreci ultimele clipe alaturi de sicriul ei si de ce nu sa te rogi pentru sufletul acestei persoane. Iar de restul lucrurilor complicate ar trebui sa lasi specialistii sa se ocupe. Astfel vei stii ca ai facut tot ce a trebuit in astfel de cazuri si totul a fost realizat intr-un stil cat mai perfectionist. Si nu uitati ca inainte sa luati o decizie sa va ganditi la acel lucru de cel putin doua ori inainte sa actionati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *