Categories
Uncategorized

Avantajele de a colabora cu Compania DDD

Atunci cand ai o firma cu peste 70 de angajati este important sa poti pastra o anumita ordine pentru a evita situatiile jenante.

Din nefericire, noi am avut o astfel de situatie acum cateva saptamani din cauza unor rozatoare care s-au infiltrat in peretii falsi dintre birouri. La inceput am avut doar cateva plangeri de la cativa angajati dar, dupa o saptamana, toata firma incepuse sa vorbeasca de soarecii din firma.

Asta nu da niciodata bine, mai ales atunci cand lucrezi intr-un sector tehnologic. Fara sa mai stau pe ganduri, am apelat la Compania DDD, care imi era deja cunoscuta, deoarece anul trecut am apelat la serviciile lor pentru o dezinfectie in apartament.

Anul acesta se pare ca aveam nevoie de o deratizare profesionista pe care numai expertii de la DDD o puteau face.

Site-ul lor pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a intra in contact chiar si informatii despre preturi servicii deratizareDupa ce am stabilit pretul, avand in vedere dimensiunea imobilului de 350 mp, mi s-a comunicat ca echipa va fi a doua a zi in fata biroului.

Am dat liber angajatiilor si i-am lasat pe “cavalerii” Companiei DDD sa isi faca treaba.

Dupa ce au studiat zona, mi-au spus ca nu este nevoie de o deratizare chimica ci de una ecologica.

La cateva ore de dupa ce au terminat procesul de deratizare, mi s-a spus sa mai astept o zi pentru a fi siguri ca soarecii sunt morti si ca cineva va trebui sa curete zona.

Mi-am luat angajamentul de a face curatenie personal in firma. Am fost foarte multumit de felul in care au procedat si doresc sa multumesc Companiei DDD, inca o data, pentru serviciile impecabile.

Recomand tuturor aceste servicii de deratizare, deoarece este unicul mod de a scapa eficient de acesti daunatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *