Categories
Uncategorized

Aparate geometrie roti – o investitie profitabila?

Cat costa un aparat geometrie roti 3D? Se merita sa facem o investitie intr-un astfel de stand geometrie directie roti 3D? Voi ce parere aveti ?Ati face o asemenea investitie?

Cand mi-am deschis service-ul nu m-am gandit sa ma axez decat pe partea mecanica la inceput, eventual si putin din partea electrica deoarece aveam un prieten foarte bune, electrician de meserie cu care am facut un contract pe 4 ore pentru a imi oferi asistenta in ceea ce privea partea electrica.

Insa pe masura ce aveam lucrari si clienti care veneau la mine pentru diverse lucrari la masini am constatat ca pe majoritatea dintre ei ii trimiteam la alt service pentru a isi regla directia masinii.
Atunci mi-am zis ca e momentul sa fac o alta investitie care dupa parerea mea la vremea respectiva avea sa imi aduca foarte multe avantaje, si totodata s-a dovedit deosebit de productiva.

Am cautat pe internet diferiti producatori, m-am interesat despre tot ceea ce inseamna aparat geoemtrie roti 3D, despre pretul unui astfel de aparat dar si despre rezultatele lui.
Intr-adevar la inceput m-au speriat costurile, deoarece la prima vedere este un pret relativ mare, insa pana la urma mi-am achizitionat asa zisul stand geometrie directie roti 3D.

Dupa o perioada de timp am realizat si am fost ferm convins ca a fost una dintre cele mai bune decizii ale mele.
Si pot sa va si spun de ce, spre exemplu daca faci o rata pentru acest aparat, iti vei plati rata doar din 5 masini, asta bineinteles daca lasi aceasta verificare la un pret mic, chiar sub pretul pietei, iar restul iti va ramane tie ca si profit in service.
Voi ce parerea aveti? se merita sau nu o astfel de investitie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *