Categories
Uncategorized

Echipamente pentru tehnica frigului de uz medical de la SDS Group

SDS Group, compania infiintata in anul 1995, este o societate comerciala specializata in importul si distributia de echipamente profesionale pentru uz alimentar, cum ar fi bucatarii, patiserii, cofetarii, panificatii, etc., dar si de echipamente pentru spalatorii si curatatorii chimice, pentru curatat pardoseli, precum si instalatii si echipamente specializate pentru tehnica frigului de uz medical, etc.
Pe langa produsele importate si distribuie, SDS Group mai ofera clientilor sai si o gama larga de servicii de proiectare, montaj si instalare, consultanta tehnologica si de santier, scolarizare profesionala a personalului implicat in utilizarea echipamentelor, precum si service in garantie si post-garantie. Toate aceste servicii sunt prestate de echipe de profesionisti, ce sunt in permanenta instruiti pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii aparute in domeniu.
Asa cum amintit anterior, SDS Group pune la dispozitia unitatilor sanitare echipamente speciale ce folosesc tehnica frigului, specializate pentru uz in domeniul medical. Spitalele din intreaga tara au in dotarile lor astfel de echipamente achizitionate de la SDS Group, cum ar fi camere frigorifice medicale, refrigeratoare si congelatoare pentru laboratoare, frigidere pentru depozitarea sangelui si a produselor derivate din sange, frigidere pentru farmacii, containere izoterme. In acelasi timp, SDS Group importa si echipamente speciale pentru laboratoarele de anatomie patologica sau pentru morgile spitalelor. Toate produsele biologice trebuiesc depozitate in anumite conditii de temperatura si securitate, iar SDS Group comercializeaza echipamente foarte performante, concepute special pentru uz medical.
Toate echipamentele comercializate corespund tuturor normelor europene si sunt de cea mai buna calitate, asigurand pastrarea in cele mai bune conditii a tuturor probelor biologice. In acelasi timp, toate aceste echipamente frigorifice sunt dotate cu elemente suplimentare de siguranta, astfel incat si personalul care le exploateaza sa fie in permanenta in deplina siguranta si sa respecte norme stricte de securitate in munca.
Daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii despre acest tip de echipamente sau doriti sa aflati specificatiile tehnice complete ale acestora, puteti lua legatura cu reprezentantii SDS Group atat prin intermediul site-ului oficial sdsgroup.ro, cat si vizitand unul dintre birourile teritoriale ale companiei situate in Iasi, Cluj, Timisoara, Craiova si Ploiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *