Categories
Uncategorized

De ce mi-am cumparat un fotoliu de masaj de la Inada

Stii momentul ala in care ajungi acasa seara epuizat/a si pur si simplu nu mai esti in stare de nimic? E cu siguranta un sentiment pe care l-ai experimentat de multe ori. La fel am facut si eu, insa, acum lucrurile sunt foarte diferite, deoarece mi-am cumparat un fotoliu de masaj Inada. E un fotoliu pe care mi-l doresc de foarte mult timp.
La fel ca si tine si eu ajungeam acasa de la serviciu epuizata, cu toate ca lucram la un birou. Statul la birou si munca intelectuala ma faceau de multe ori sa fiu foarte obosita. Incepuse sa ma doara spatele, incepusem sa fiu din ce in ce mai lipsita de energie.

Pentru ca am vrut sa fac o schimbare majora in stilul meu de viata, mi-am cumparat de la InadaFamily.ro un fotoliu de masaj. Am ales fotoliu de masaj Inada S3 Flex, un fotoliu aparut pe piata in 2015. Acest fotoliu cu un design deosebit are efecte terapeutice uimitoare: masarea intregului corp, masarea corpului pe diferite zone, incalzire, calmare, etc. Fotoliul este dotat cu rola de masaj 3D, perne de aer, loc pentru zona capului si afisaj electronic. Te poti bucura datorita functiilor si programelor incluse de: reflexoterapie, masaj la gambe si picioare, masaj pentru maini si brate, masaj pentru solduri si coapse sau masaj pentru zona pelviana si fesiera.

Acest fotoliu de masaj este ceva ce ar fi trebuie sa imi cumpar cu siguranta de mult timp. Insa, nu am crezut atat de mult in eficienta lui. Cand am simtit ca nu mai pot, am zis sa incerc. Si am luat cea mai buna decizie.
Durerile mele de spate au incetat, nu ma mai doare capul atat de des, sunt mult mai linistita si relaxata si mult mai energica.

Cand ajung seara de la munca, timp de cateva zeci de minunte uit de tot si de toate si pur si simplu ma relaxez. Efectele sunt vizibile, chiar daca sunt abia 3-4 saptamani de cand folosesc acest fotoliu de masaj.
Daca si tu vrei sa te simti mai bine, mai relaxat/a si mai plin/a de energie, incearca un fotoliu de masaj de la Inada Family. Pe site gasesti mai multe modele. Alege modelul potrivit pentru ceea ce ai tu nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *