Studiati engleza intr-o tabara de iarna in Malta


Mara-study.ro propune o tabara de iarna in Malta ca modalitate inedita pentru a studia limba engleza. Aceasta se adreseaza copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 5 si 17 ani si se va desfasura in ianuarie 2020. Si totusi, de ce sa va trimiteti copilul sa studieze engleza in Malta? Nu este ceva inutil?  Cititi argumentele de mai jos si demontati unele clisee comune inainte de a scoate Malta din lista dvs.

 # 1: Malteza este vorbita in Malta si nu engleza

Limbile oficiale ale Maltei, vorbite fluent de intreaga populatie, sunt doua: malteza si engleza. Malta, printre altele, este singura natiune europeana, in afara de Regatul Unit si Irlanda, unde engleza este limba oficiala. Limba engleza este limba vorbita in birouri, scoli (majoritatea cursurilor universitare din Malta, de exemplu, sunt doar in engleza) si in magazine. Este limba ziarelor, emisiilor de televiziune, site-urilor web si al fiecarui aspect al vietii de zi cu zi. Este limba vorbita de miile de vorbitori nativi de engleza care locuiesc in Malta. Este limba pe care numeroasa comunitate de expati din toata lumea o foloseste pentru a comunica, a lucra si a interactiona. Prin urmare, malteza si engleza sunt limbi oficiale. Iar marea diferenta este ca se poate trai si lucra cu usurinta in Malta fara sa stiti un cuvant maltez, in timp ce cu greu veti putea sa va gasiti un loc de munca si sa va faceti prieteni fara sa vorbiti engleza.

 # 2: In Malta oamenii vorbesc engleza cu accentul maltez si, prin urmare, nu aveti ocazia sa invatati si sa ascultati engleza „reala”. 

Suntem curiosi. Unde vorbim engleza „reala”? Unde mergeti sa o auziti? Pentru ca daca aceasta este logica, ce ati recomanda unui strain care vrea sa vina in Romania pentru a studia limba romana? Ce oras ar asigura posibilitatea de a vorbi peste tot si cu oricine exclusiv o limba romana perfecta, lipsita de inflexiuni, accente sau idiomuri? Chiar si cei care vorbesc engleza excelent, daca nu chiar si vorbitorii nativi de limba engleza, pot gasi dificultati in discutia cu un scotian, un irlandez sau un american. Engleza, la fel ca orice alta limba, este conditionata de accente, inflexiuni, argou, contaminare, origine geografica. Daca doriti sa auziti o pronuntie perfecta in engleza, puteti viziona un film de James Ivory sau puteti asculta BBC. Dar sa presupunem ca doriti sa invatati limba engleza pentru a o folosi in viata de zi cu zi, pentru a putea intelege si pentru a va intelege in strainatate sau, in orice caz, cu straini. Cei mai multi dintre ei nu vor vorbi engleza Reginei si foarte des nu vor fi nici vorbitori autohtoni de limba engleza. A va obisnui cu diferite accente este esential pentru a fi confortabil in fiecare conversatie si studierea limbii engleze in Malta este cel mai bun mod de a intra usor in legatura cu oameni din intreaga lume.

# 3: in Malta se merge in vacanta, nu pentru studiu. 

Studiul englezei in strainatate este un alt lucru. Mergeti in strainatate pentru a participa la o scoala si a intalni oameni. De asemenea, prin mara-study.ro se vor face si excursii si veti avea parte si de multe alte distractii. Daca va ganditi ca o locatie precum Malta reprezinta o distragere de la studiu, sa stiti ca toate distragerile sunt binevenite: intrati intr-un magazin si intrebati daca haina din vitrina este disponibila in marimea dvs., comandati la restaurant, participati la cina, mergeti la cinema, vedeti o expozitie. Vorbiti engleza, spargeti gheata, castigati incredere, invatati sa recunoasteti diferite accente, sa va integrati engleza in mod natural in conversatiile de zi cu zi si in viata de zi cu zi, sa nu va simtiti inhibati cand vi se adreseaza o intrebare. Nu de aceea vreti sa studiati dvs. sau copilul dvs. engleza in Malta? Alegerea Maltei ca destinatie pentru invatarea limbii engleze va permite sa va cresteti foarte mult sansele de a va pune constant progresul in practica. Totul in Malta, climatul, populatia, dimensiunile reduse, atmosfera relaxata, atat vara, cat si iarna, va fac sa va simtiti mai confortabil vorbind cu oamenii si facandu-va prieteni noi .

De ce aveti nevoie pentru a invata cu adevarat engleza? 

Motivatie si determinare. Chiar daca veti cheltui bani si timp, o faceti pentru dvs. sau copilul dvs., pentru viitor, pentru a avea mai multe posibilitati, pentru a va largi orizonturile. Nu va ganditi sa va transformati in 2 saptamani. Este nevoie de timp, este nevoie de ani pentru a domina o limba, pentru a intelege nuantele, pentru a avea un vocabular cu adevarat bogat. Apreciati progresul si nu va descurajati. Cu totii am dori sa ne trezim dimineata si sa vorbim engleza ca Regina Elisabeta. Ei bine, nu se va intampla. Exact cum nu veti pierde 3 kg doar in aceasta seara. Indiferent de obiectivul dvs., daca nu faceti primul pas, daca nu incepeti, nu veti ajunge niciodata acolo. Nu este usor. Dar nu este un motiv bun pentru a fi descurajati inainte sa incepeti. Alegeti mara-study.ro pentru a da startul.

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare