Sanito ofera cea mai buna hartie

Prosoapele de hartie aproape ca au devenit indispensabile in ziua de astazi pentru orice. Nu exista casa care sa nu foloseasca prosoape de hartie, fie pentru curatarea blatului de bucatarie, fie pentru curatarea mainilor. Consumabilele din hartie sunt alegerea cea mai buna si pentru restaurante, deoarece aceasta este 100 % igienica, iar clientii o pot arunca odata ce au folosit-o pentru stersul pe maini sau la gura. Firma care ofera cea mai buna gama de consumabile de hartie se numeste Sanito.ro, iar magazinul are o experienta de peste 13 ani in comercializarea acestor produse. De aici poti achizitiona atat sapunuri si geluri dezinfectante pentru maini, cat si consumabile hartie de calitate superioara, pentru a facilita procesul de stergere si curatare al grasimilor si petelor de ulei. Hartia de la Sanito.ro este recomandata chiar si pentru persoanele care lucreaza intr-un mediu tehnic precum fabrica unde este necesar sa ai la dispozitie role de hartie pentru indepartarea petelor de ulei si alte substante.

De exemplu, una din cele mai recomandate produse hartie este rola Tork Heavy Duty, 1 strat, la 106.4 m. Tesatura, cu greutate redusa Tork Heavy-Duty, este foarte absorbanta, groasa si foarte durabila, rezistand la frecare puternica fara a se desprinde. Este eficienta in curatarea majoritatii solventilor si elimina rapid si eficient uleiul, grasimea, apa si petele persistente, protejand in acelasi timp mainile de caldura si resturile de metal. Acestea sunt trasaturi pe care trebuie sa le aiba orice hartie folosita intr-un atelier auto. Tehnologia exelCLEAN este ideala pentru un rezultat mai rapid de curatare profesionala. Textura este puternica pentru o absorbtie excelenta a uleiului si a apei. Folosirea stofei fara silicon asigura curatarea reziduurilor de pe suprafete. Se reduce utilizarea solventului cu pana la 41% fata de carpele traditionale. Fie ca este vorba despre rola prosop hartie, hartie igienica,  sau servetele pentru maini, hartia disponibila la Sanito.ro este rezistenta si pot sa cumpar in cantitati mari. De asemenea, si produsele de curatenie si dezinfectare pentru bai, podele si suprafete sunt de calitate excelenta. Ele sunt folosite de profesionisti si nu numai. Orice firma care se respecta, indiferent de domeniul in care activeaza trebuie sa puna la dispozitia angajatilor cele mai bune produse. Cele de la Sanito.ro, nu numai ca au calitatea de a curata la suprafata, ci sunt recunoscute si pentru profunzimea cu care fac igienizarea.

De exemplu, sapunurile indeparteaza peste 99.9%. Mainile angajatilor necesita o curatare temeinica, mai ales dupa ce au lucrat o zi intreaga. Asa ca, doar un sapun de calitate poate face fata la murdaria pe care o au pe maini, in special cand vorbim de angajatii din domenii unde asa ceva este ceva la ordinea zilei. In plus, trebuie sa stii ca aceste produse sunt recomandate si pentru clinici medicale si spitale, cabinete veterinare, saloane de cosmetica si asa mai departe. Sanito.ro este alegerea numarul unu pentru o multime de institutii de stat, spitale, restaurante dar si alegerea utilizatorilor casnici care isi doresc o casa curata si sa vada multumire pe fetele celor care folosesc hartia Sanito!

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare