Salon pentru un botez plin de emotie

In viata fiecarei persoane, apar anumite evenimente care lasa o amprenta, uneori pozitiva, alteori negativa. Iar cele pozitive trebuie tratate ca atare si sarbatorite intr-un mod deosebit.

Complexul Salon Du Mariage dispune de doua saloane specifice in functie de tipul evenimentului – Toujour l’Amour si Ad’Or, care dispun fiecare la randul lor de o capacitate de 400 de locuri la mese si 800 de locuri in picioare, fiind proiectate special pentru a gazdui numeroase persoane, in cadrul diferitelor evenimente, intr-o ambianta moderna si luxoasa. In plus, iti punem la dispozitie o gradina care reuseste sa impresioneze prin design si aranjamentele speciale si care poate fi decorata in functie de tipul evenimentului si de dorintele tale.

Locatie pentru un botez plin de emotie

Un botez este un eveniment foarte important, iar noi suntem siguri de acest lucru, tocmai de aceea acordam o atentie sporita fiecareui eveniment din viata ta. Astfel, reusim sa transformam visele tale intr-o realitate pura. Paseste intr-un taram exotic alaturi de noi si alege organizarea in aer liber a evenimentului tau.

Pentru reusita evenimentului tau, alege o echipa formata din profesionisti, care inteleg ca atentia si dedicarea totala sunt cele mai importante ingrediente pentru ca totul sa iasa perfect! Iti punem la dispozitie serviciile necesare pentru ca evenimentul sa se desfasoare in mod natural si impecabil.

Unul dintre cele mai frumoase si mai minunate momente din viata fiecarei persoane este nasterea propriului copil. De aceea, botezul este evenimentul plin de emotie si special pe care il gazduieste complexul Salon Du Mariage, unul dintre cele mai cautate ballroom-uri pentru petreceri de botez in Bucuresti.

In ciuda faptului ca aceste tipuri de petreceri sunt realizate intr-un cadru mai intim, cel putin in ultima perioada se intampla ca petrecerea de botez sa concureze la cote maxime cu un eveniment la fel de important, sau poate chiar mult mai important, cum ar fi nunta.

Organizarea unei petreceri precum botezul implica resurse financiare substantiale si, de asemenea, timp necesar pentru ca intreg evenimentul sa fie asa cum ti-ai dorit.

Salon Du Mariage – calitatea serviciilor noastre

Persoanele responsabile de complexul Salon Du Mariage au investit de-a lungul anilor cu pasiune si entuziasm in tot ceea ce au facut. Te invitam sa iti alegi cu toata increderea din meniurile pe care le punem la dispozitia ta, intr-un mod autentic si de asemenea, care pot fi adaptate cerintelor tale.

Meniul contine preparate noi, nou aparute pe piata, din bucataria internationala, care iti vor incanta gustul. Ingredientele sunt realmente naturale, iar gustul mancarii este fara doar si poate impresionant. Salonul Du Mariage este furnizor de catering pentru diverse tipuri de evenimente de la evenimente corporate, pana la intalniri de afaceri.

Un spatiu multifunctional, situat aproape de aeroportul Otopeni, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment. Salonul este perfect adaptabil oricarui tip de ceremonie sau festivitate, cu ballroom-uri spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.

Te asteptam cu drag la Salon du Mariage!

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare