Proprietatile uleiurilor esentiale pure

Nu stiu despre voi, dar eu sunt una dintre acele persoane care foloseste zilnic uleiuri esentiale pure pentru aromaterapie. Aromaterapia, in cazul in care nu stiati, reprezinta arta si stiinta folosirii uleiurilor esentiale. Este o practica foarte cunoscuta inca din Antichitate, iar astazi este o ramura a medicinei naturale si complementare, care se dovedeate a fi atat preventiva, cat si curativa. De ce am ales sa recurg la principiile ei? Aromaterapia are ca scop echilibrarea organismului si obtinerea armoniei intre corp, minte si spirit. Prin aromaterapie, se cauta unificarea proceselor fizice, psihice si spirituale, pentru a spori capacitatea innascuta a organismului de regenerare si vindecare. Si este o practica pe care oricine o poate pune in aplicare, pentru ca uleiurile esentiale pure puteti sa le achizitionati de pe site-ul celor de la Aromateria.ro – un magazin online care ofera doar cele mai bune uleiuri, obtinute din plante crescute cu grija.

Uleiurile esentiale au o serie de proprietati, care difera in functie de tipul acestora. De exemplu, un ulei esential de lamaie are efecte tonice asupra mintii si corpului nostru si este ideal de folosit pe termen lung pentru sustinerea intregului organism si promovarea unei stari bune de sanatate. Este un ulei cu efect de curatare pe toate planurile, ce ofera energie si buna dispozitie, atat de necesare in perioadele stresante pentru trup, minte si suflet. Eu il folosesc zilnic pentru ca ma ajuta sa combat stresul cotidian. Intotdeauna mi-au placut aromele si parfumurile de citrice, pentru ca mereu reuseau sa ma incarce cu putina energie. Mai mult decat atat, este o aroma fresh, de vara, care iti poate reimprospata casa daca alegi sa il folosesti si in alte scopuri (de exemplu, pui cateva picaturi de ulei esential de lamaie intr-o sticla de apa cu pulverizator si stropesti cu acest amestec perdelele din casa – vei avea parte instant de un aer parfumat in toata casa). Si exemplele pot continua (tine doar de imaginatia ta cum le vei folosi).

Sau, un alt exemplu foarte cunoscut si apreciat, uleiul esential de lavanda este unul dintre cele mai folosite uleiuri esentiale. Avand in vedere faptul ca foarte multe probleme de sanatate au legatura cu stresul si cu lipsa somnului, acest ulei poate ocupa un loc special in viata oricarei persoane, avand un efect calmant si sustinand sanatatea pe toate planurile. Este un ulei care poate preveni si poate echilibra in egala masura. Cel mai des este folosit pentru sprijinul pe care il acorda sistemului imunitar si pentru beneficiile aduse pielii. Mai mult decat atat, contribuie la un somn odihnitor (insomniile nu ar mai trebui sa fie o problema, daca folositi uleiul de lavanda in combaterea acestora). Acest ulei a fost mereu in topul preferintelor celor care beneficiaza de proprietatile oferite de aromaterapie. Daca vreti si voi sa descoperiri toata gama de uleiuri esentiale, va invit pe Aromateria.ro – locul in care uleiurile esentiale pure sunt create special din iubire fata de natura si din dorinta de a imbunatati stilul de viata al clientilor care le achizitioneaza.

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare