Picioare frumoase chiar si cand e frig afara


Stiu, multe doamne isi gasesc scuza ca, daca e frig afara, epilarea poate sa mai astepte. Oricum poarta pantaloni sau colanti grosi. Si totusi, nu ar trebui sa gandim asa, pentru ca picioarele noastre trebuie sa fie mereu frumoase, lucioase si fara inesteticele fire de par. Nu de alta, insa nu se stie niciodata cand trebuie sa participam la un eveniment festiv pe nepusa masa si pantalonii nu fac parte absolut deloc din dress code. Scenarii sunt multe, dar nu pentru asta trebuie sa fim mereu epilate, ci, in primul rand, pentru a ne simti confortabil in pielea noastra. Iar daca chiar doriti sa scapati definitiv de parul de prisos, va invitam sa va faceti o programare la Yiara. 

Aceasta clinica va poate oferi epilare definitiva laser cu cea mai noua metoda in acest sens de epilare laser dioda cu ajutorul Elysion Pro. Elysion Pro este un aparat cu ajutorul caruia specialistii de la Yiara vor realiza epilare la standarde inalte pentru orice zona de pe corp: picioare, fata, sani, axila, brate, zona inghinala. Nu se poate folosi insa pe pleoape sau sprancene din cauza sensibilitatii crescute a zonei.

Cum are loc aceasta epilare definitiva cu laser? In primul rand, trebuie sa stiti ca procedura este foarte sigura si complet nedureroasa. Epilarea se face cu ajutorul unui aplicator ce este prevazut cu un sistem de racire, care are rolul de a reduce temperatura generata de fasciculul laser la nivelul pielii. Eliminarea firelor de par va fi facuta astfel: pigmentii de melanina care se regasesc in foliculii de par vor absorbi radiatia laserului, care se transforma in caldura. Temperatura de la radacina firului de par va ajunge la 60 sau chiar 70 de grade Celsius. Foliculul de par este distrus, iar pielea dvs va fi protejata. Rezultatele se vor vedea inca de la prima sedinta.

Nu-i asa ca e o solutie excelenta? Ce ar fi sa incercati chiar acum sa va programati la Yiara pentru prima sedinta?

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare