Opel Rădăcini te invită la Testul Învingătorilor pe 22-23 septembrie

Eveniment Opel în toate locațiile Rădăcini din țară: 22-23 septembrie 2017
Cele mai premiate modele din clasa lor la testele auto comparative din Europa sunt disponibile la drive-test la Rădăcini: noul Opel Insignia și Opel Crossland X
Premii de vis la test drive sau la achiziție
5 metri de bere gratis la Berăria H pentru orice comandă în perioada evenimentului numai în locațiile Rădăcini din București
Rădăcini Motors este cel mai mare dealer Opel din România
Opel Rădacini Testul Învingatorilor cu Opel Insignia si Crossland X
Opel Rădacini Testul Învingatorilor cu Opel Insignia si Crossland X
În zilele de 22-23 septembrie se organizează un eveniment special în rețeaua Opel Rădăcini. Opel Insignia și Crossland X sunt cele mai premiate modele din clasa lor la testele auto comparative din Europa* . Cele doua noi modele Opel sunt disponibile la test drive în rețeaua Opel Rădăcini din București (bd. Iuliu Maniu, bd. Timișoara sau Calea Vitan), Brăila, Brașov, Constanța și Galați.

Opel Insignia a câștigat opt teste comparative: două victorii în Germania (Autostraßenverkehr ediția 17/17 și Auto Zeitung ediția 17/17), trei victorii în Olanda (AutoWeek ediția 29/17 și online, pe 21 iulie, AutoVisie ediția 6 iulie) și câte o victorie în Franța (caradisiac.com), Polonia (Auto Świat, ediția 28/17 din 10 iulie) și Republica Cehă (auto.cz).

Crossland X a ieșit câștigător la șase din cele șapte teste comparative efectuate în Germania de Auto Bild (11 august), auto motor und sport (17 august) și Auto Zeitung (22 august), în Olanda de Auto Week (9 august), în Italia de Automoto (7 august) și în Polonia de Auto Swiat (21 August).

Participanții la test drive pot câștiga prin tragere la sorți un drive test de weekend cu unul din cele 2 modele. Iar dacă se înncheie un contract de achiziție pentru un Opel Insignia sau Crossland X se poate câștiga o excursie de vis pentru 2 persoane în Mauritius.

Mai mult decât atât, Rădăcini are o ofertă unică în rețeaua Opel din România. Clienții din București își comandă mașina Opel la Rădăcini în perioada evenimentului și noi facem cinste! Pentru fiecare comandă oferim cadou un voucher de 5 metri de bere pentru a sărbători achiziția la Berăria H din București!

Pentru acest eveniment, programul de lucru pentru showroom-urile și service-urile Rădăcini este unul special : 09:00-21:00.

Rădăcini Motors este cel mai mare dealer Opel din România, oferind avantaje unice clienților săi Opel:

– Rădăcini deține locații de vânzări și service Opel în 5 mari orașe din România: București, Brașov, Brăila, Constanța și Galați

– cel mai mare stoc și diversitate de mașini Opel

– livrare rapidă din stoc

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare