Nu iti consuma viata cu o profesie care nu iti place!

Imi este mila de oamenii care au ales gresit o profesie si se lasa consumati de ea toata viata! Sunt meserii foarte solicitante fizic sau psihic si au fost multe criterii pentru care oamenii au ales-o.

1. Au considerat ca nu vor imbatrani niciodata si ca puterea le va ramane la fel.

2. Au privit la modul simplist lucrurile, din afara si li s-a parut ca totul este foarte usor.

3. S-au gandit ca veniturile mari acopera toate neajunsurile.

Sfatul meu pentru ei este sa nu presteze toata viata o meserie care nu le place, fiindca pot ajunge la depresie. Este mult mai placut sa se incerce obtinerea unor venituri din ceea ce ii place persoanei respective.

Pentru asta trebuie ca persoana in cauza sa solicite infiintare firma  celor care se ocupa de asta.

Cititorule, fa un plan de afaceri si prezinta-l specialistilor de la Fabrica-de-firme.ro, iar ei te vor felicita, daca este foarte bun si il vor modifica, in cazul in care necesita imbunatatiri!

In cazul in care consideri ca este mai putin costisitoare infiintarea unui PFA , solicita-le acest serviciu si intre 3-5 zile lucratoare de la depunerea dosarului, totul va fi gata!

Este bine sa ii rogi sa iti gaseasca si un sediu social bun si sa ramana alaturi de tine pana la sfarsit. Datorita lor vei prospera si te vei duce cu tot dragul la serviciu.

Daca iti vor spune ca este mai avantajoasa o infiintare SRL  sa le urmezi sfatul, fiindca au experienta, cunosc legislatie si au un portofoliu bogat in care se regasesc firme care conduc in topul celor mai bune de profil din tara.

Un SRL poate avea un asociat unic si numarul asociatilor poate creste pana la 50.

Asociatii pot fi persoane fizice sau juridice costurile totale pentru infiintare fiind urmatoarele:

-pentru un SRL cu asociat unic: 300 lei taxe de Registru și onorariu inclus+ 200 lei capital social+Tarifele notariale pentru declarațiile de asociat/administrator/specimen de semnatură 150 lei. Dupa cum se poate constata nu costa mai mult de 600 de lei infiintarea unui SRL cu un asociat.

-700 de lei pentru doi asociati

-740 de lei pentru 3 asociati.

In concluzie, castiga-ti existenta cu ceea ce iti place sa faci si nu sta toata viata cu amaraciunea in suflet!

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare