Mos Craciun inchiriat versus Mos Craciun improvizat

Ce ar spune copiii tai sa isi dea seama ca Mos Craciun nu este deloc amabil cu ei, nu are rabdare, este artagos, tocmai el, cel care le predica sa fie cuminti? Se poate intampla acest lucru, cand Mosul nu este actor de meserie si nu are experienta necesara, sa asculte, sa mangaie si sa sfatuiasca.

Pur si simplu cineva l-a obligat, l-a imbracat in ceva rosu, i-a pus un fes pe cap si i-a lipit o barba din vata, sa faca el pe Mos Craciunul. Omul respectiv nu se simte deloc in largul lui, ba il mai mananca si obrajii din cauza adezivului, serbarea se prelungeste, copiii plang. Cel putin in anul acesta nu mai improviza! Nu se poate sa te rogi de toti, sa santajezi emotional, cand poti scoate asul din maneca la momentul potrivit: Mos Craciun inchiriat.

Ai auzit bine, platesti un profesionist si momentul primirii cadourilor va fi autentic. Din momentul in care faci rezervarea nu te mai intereseaza nimic, fiindca: -Mosul ales de tine are costumatia necesara, prin urmare nu iti mai cere nici mantie, nici sac, nici barba sau mustati. -Nu va veni la domiciliu o persoana care sa nu semene a Mos Craciun, fiindca ai ales-o cu atentie, uitandu-te la toate cele peste 20 de fotografi.

-Indicatiile de regie sunt de prisos, fiindca omul face pe Mos Craciun de multa vreme si stie sa interpreteze convingator rolul.

-Nu trebuie sa va grabiti, fiindca Mosul este rezervat 30 de minute sau 45 si nu este presat sub nicio forma de timp. El se duce la alta casa sau la alta serbare dupa ce se achita de sarcina si isi da silinta sa fie totul la superlativ, sa il mai chemati si la anul. Cine este interesat de firma care pune la dispozitie 22 de actori capabili sa intre in orice moment in pielea lui Mos Craciun si ajutoare tinere si frumoase?

1. Orice parinte iubitor care vrea sa faca din copilaria copiilor sai o poveste senzationala. Gesturile mici contureaza personalitatea adultului de maine, facandu-l mai empatic, mai generos si mai responsabil. El se va simti dator sa intoarca ma tarziu toata bunatatea care s-a revarsat asupra lui. Deci adu-l pe Mosul neintarziat acasa la copiii tai!

2. Orice detinator al unei gradinite particulare, care isi doreste sa puna prin orice demers al sau piatra de temelie a caracterului copiilor care vin in institutia sa. Sigur ca si managerii gradinitelor de la stat se includ aici. Un Mos Craciun inchiriat nu incurca niciodata cadourile, are rabdare sa lase copilul sa isi termine poezia si este obisnuit cu curiozitatea celor mici.

3. Orice patron de firma care obisnuieste sa isi apropie angajatii prin gesturi de aleasa omenie. Este mult mai frumos ca angajatii sa se reuneasca de Craciun si sa vada cum vine Mosul special sa le aduca daruri copiilor lor.

4. Indragostitii care vor sa le ofere iubitelor o doza maxima de rasfat si sa le faciliteze intoarcerea in copilarie pentru 30 de minute. Si femeia frumoasa care are grija de tine si iti ofera neconditionat iubirea ei merita vizita lui Mos Craciun. Poti adauga asta la cinele romantice petrecute in zilele de iarna. In timp ce pregatesti curcanul la cuptor cu dulceata de afine pentru ea si pui coji de portocale prin toata camera, fara sa se vada, poti sa o anunti ca va primi o vizita importanta si sa se pregateasca pentru ea.

Iti dai seama cat de fericita se va simti, cand va descoperi cat de original te-a facut sa gandesti iubirea sincera pentru ea? Mos Craciun vine acolo unde vei avea nevoie de el, daca soliciti o programare din timp. Dupa cum ne pregatim pentru iarna de vara, la fel sa facem provizii de frumusete si pentru suflete.

Da, aducem lemne si le punem la adapost din timp, facem curatenie si pregatim sobele, dar la atmosfera feerica a sarbatorilor lucram? Sarbatorile sunt cele mai importante, fiindca genereaza amintiri cu care ne vom hrani si in vremurile mai grele, de aceea sa ne straduim ca ele sa fie de vis. Sa fim fericiti ca avem la dispozitie un Mos Craciun de inchiriat, cu barba autentica si experienta intr-un astfel de rol important si sa ne fim sarbatoare unii altora prin toate surprizele pe care le face pe furis celor dragi!

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare