Manusile chirurgicale si importanta lor

Manusile chirurgicale sunt accesorii esentiale pentru profesionistii care activeaza in domeniul medical. O pereche de manusi chirurgicale nu numai ca te protejeaza, pe tine cel care le porti, ci creaza si o “zona de siguranta” atat pentru furnizorii de servicii medicale, cat si pentru pacienti si astfel aceasta industrie medicala va fi mai sigura. Toate manusile chirurgicale sunt de unica folosinta si, de aceea, sunt disponibile in mai multe variante: latex, nitril, vinil.

Unele manusi medicale sunt pudrate, altele nu. Multi medici si asistente le prefera pe cele pudrate, deoarece sunt mai usor de pus pe mana si de scos ulterior folosirii. Insa, sunt si alte persoane din domeniul medical ce prefera manusile ce nu au pudra in compozitie. Asta deoarece anumiti produsi din pudra pot cauza, in anumite cazuri, cand la nivelul maini exista leziuni, incetinirea procesului de vindecare. De asemenea, manusile din nitril sunt din ce in ce mai populare pentru ca, fata de latex, nu cauzeaza niciun fel de reactie alergica.

Trebuie sa faci diferenta intre manusi chirurgicale sterile si manusi de examinare. Cele chirurgicale, asa cum si denumirea o sugereaza, sunt folosite in interventiile chirurgicale. Cele pentru examinare, pot fi sterile sau nesterile si se folosesc la examinarea zilnica a pacientilor ce nu au boli contagioase sau rani deschise precum si in manevrarea anumitor ustensile.

Manusile chirurgicale sunt confectionate in asa fel incat sa ii permita specialistului sa efectueze anumite operatiuni intr-un mod cat mai precis si sa nu aiba niciun impediment in miscarea mainii sau a degetelor

O manusa chirurgicala este mai mult decat un simplu obiect de pus pe mana pentru a nu te murdari. Este ca un scut de protectie a mainii si al corpului si creeaza o bariera pentru piele, care te va proteja impotriva agentilor patogeni periculosi. Datorita designului special, aceste manusi vor mentine sensibilitatea tactila a purtatorului, fara a fi perturbat, in vreun fel, actul medical.

De unde poti achizitiona astfel de produse? Multi specialisti recomanda mkd-medicale.ro magazinul online de unde se pot cumpara consumabile medicale, aprobate si in conformitate cu normele in vigoare. Preturile sunt accesibile si se pot plasa comenzi online. Aici vei gasi si manusi sterile, de calitate, pentru orice necesitate medicala si nu numai.

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare