Fifty Shades of Gray deruleaza in dormitor!

Cu totii ne-am lasat purtati de val in timpul regiziilor din celebrul film cu note sexuale Fifty Shades of Gray. Un lucru pe care l-am putut invata cu totii pe durata acestui film este ca si fetele cuminti pot ascunde o fata cu totul si cu totul noua si necunoscuta atunci cand vine vorba de fantezii si viata intima.

Dincolo de usi si de ferestre, tot ceea ce se intampla in dormitor ramane intre acei patru pereti, fie ca vine vorba de noi insine, fie de noi in calitate de parteneri la viata de cuplu.

Deseori timiditatea este cel mai mare impediment in fata unei vieti intime implinite. De aceea este extrem de important sa fim foarte deschisi cu partenerul de viata si sa nu ascundem sau sa omitem niciun aspect, oricat de marunt ar putea fi acesta. Iar acest aspect face referire inclusiv la viata intima, acolo unde pe parcurs, din dorinta de a duce totul la un alt nivel, mintea noastra tinde sa intrezareasca fel si fel de fantezii. Indrazneste sa discuti cu partenerul si despre aceste lucruri insa numai dupa ce, in prealabil, i-ai aratat cat de mult inseamna pentru tine si cat de importanta este relatia voastra de cuplu. O discutie destinsa, fara bariere si rusine, cat si un vibrator, va pot ajuta sa treceti la un alt nivel al vietii intime si sa preveniti instalarea monotoniei sexuale ce ar putea pune in pericol fericirea si relatia de cuplu.

Odata ce atii depasit amandoi barierele acestor inhibitii si ale acestor fantezii care va manica pe interior, puteti trece la urmatorul pas si la nume la descoperirea unor jucarii sexuale care vor duce la implinirea si reproducerea fidela a unor fantezii vaste. Cu precadere fanteziile aparte si cele mai iintense se ascund sub firea timida a femeilor, insa nici femeile puternice si sigure pe sine nu fac exceptie de la regula. Cu toate isi doresc sa traiasca un moment erotic la intensitate maxima, momente care cu timpul vor fi de neuitat daca vei apela la jucariile potrivite.

Le poti cumpara in perfecta discretie dintr-un sex shop online, acolo unde vei pitea descoperi o varietate larga atat pentru tine, cat si pentru ea.

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare