Eco-cool pe doua roti

Fiecare dintre noi vor sa aiba o imagine cool in ochii societatii. Multi aleg statutul de motociclist in speranta ca vor parea mai interesanti sau ca vor atrage privirile fetelor, insa de prea multe ori se demonstreaza ca au personalitati goale si neinspirate. Eu am ales bicicleta in favoarea motocicletei, deoarece este varianta eco pe doua roti, care nu distruge mediul, nu polueaza fonic, ofera o stare de bine, ca sa numai vorbim despre beneficiile aduse sanatatii. Mergand de mai bine de un an pe bicicleta nu numai ca ma mentin in forma, insa sunt si mai pozitiv, deoarece plimbarile in natura ma fac fericit.

Mi-am cumparat primul mtb de la Probike, magazinul cu biciclete Brasov, un shop specializat in comercializarea mai multor tipuri de produse din categoria de ciclism. Preturile din magazin si de pe site-ul lor ofera o gama de biciclete mountain bike care incepe de la 999 lei si pot ajunge si pe la 3000 de euro. In mod evident eu am ales o bicicleta economica, deoarece atat mi-a permis bugetul, insa sunt foarte multumit de aceasta.

A alege mersul pe bicicleta nu te face solitar, de fapt in grupul meu de prieteni mai multi avem biciclete mtb, cu care ne ducem la serviciu, in excursii montane sau la intalnirile de weekend.

Ciclismul este cel mai bun mod de transport si am sa va demonstrez evidentind cateva motive:

Ciclismul este rapid! In zonele urbane, ciclismul este cel mai rapid mijloc de transport. Multe blocaje de trafic limiteaza miscarile rapide ale soferilor si ale transportului public. Ciclistul ignora blocajele de trafic si atinge cu usurinta viteza medie a unui vehicul motorizat. In plus, ciclistul nu intoarce minute lungi pentru a gasi un loc de parcare. Pentru calatorii de mai putin de 5 km, bicicleta este imbatabila!

Ciclismul este ieftin! Ciclism, nu necesita alimentarea cu combustibil, taxe sau asigurare, intretinere sau reparatii reduse, parcari scumpe. O bicicleta este ieftina, iar pretul ei este amortizat in primul an.

Ciclismul este bun pentru sanatatea ta! Ciclismul va permite sa faceti sport in timp ce va deplasati, gratuit! Practic, la orice varsta se poate lupta, printre altele, impotriva accidentelor cardiovasculare si a obezitatii. Ciclistii isi sporesc speranta de viata prin acest lucru.

Ciclismul este libertate! Indiferent daca sunteti tanar sau batran, bogat sau sarac, ciclismul permite fiecaruia sa fie independent, sa nu depinda de terti pentru a se deplasa. Cu bicicleta, toata lumea poate merge oriunde doreste, oricand doreste, zi sau noapte.

Ciclismul este bun pentru mediul inconjurator! Nu exista emisii de gaze cu efect de sera, micro-particule sau gaze toxice, fara zgomot. Practica ciclismului nu polueaza orasul si, astfel, imbunatateste calitatea vietii tuturor. In plus, bicicleta este linistita si pastreaza mediul sonor.

Bicicleta este mai prietenoasa, deoarece biciclistul se poate opri, cu usurinta, sa vorbeasca cu un vecin, un prieten, o intalnire. Ciclistul nu este blocat ca sofer intr-un spatiu mic care izoleaza, el este mai deschis fata de ceilalti.

Ciclismul este bun pentru economia locala! Ciclistii (si pietonii) stimuleaza magazinele locale: cumpara in cartierul lor si se opresc mai usor si mai des.

Ciclismul este bun impotriva stresului! Ciclistul stie exact cat timp este nevoie pentru a ajunge la un punct in altul. El nu este ingrijorat deloc de blocaje, defectiuni sau greve. El este, prin urmare, mai relaxat sa mearga la sau de la locul de munca. Alte beneficii: pentru buna sa forma fizica, se adauga faptul ca este mai putin stresat si, prin urmare, mai capabil sa actioneze.

Ciclismul este alternativa perfecta a transportului public! Facilitatile bune ale ciclismului maresc numarul de utilizatori ai transportului public, deoarece acestea fac posibila accesarea mai rapida a unei gari, a unui tramvai sau a unei statii de autobuz decat cu masina.

Ciclismul este descoperirea! Prin modificarea cursului, care este usor, ciclistul descopera (sau redescopera) cartierul, orasul sau aglomeratia si locuitorii sai. Are acces usor la locurile de patrimoniu, monumente, parcuri, evenimente culturale si sportive.

Avand atatea beneficii, inevitabil tot mai multe persoane o sa apeleze la magazinul Probike pentru a cumpara o bicicleta profesionala pentru munte. Nu trebuie sa fie foarte scumpa, deoarece produsele Probike sunt toate excelente, iar personalul se va asigura ca alegeti produsul de care aveti nevoie. In ziua de astazi este esential sa te adaptezi in asa fel incat sa iesi in avantaj. Mersul pe bicicleta este ieftin, sanatos si nu polueaza mediul inconjurator. Este timpul ca fiecare dintre noi sa adopte mersul pe bicicleta cel putin pe 50% din distantele pe care le parcurgem zilnic!

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare