Despre Noi

RADIO ROMÂNIA ONLINE a luat naștere pe data de 4 iunie 2010 la inițiativa unei echipe tinere, dornică de a oferi românilor cea mai bună muzică, cele mai noi știri.

24 de ore din 24, 7 zile din 7, RADIO ROMÂNIA ONLINE emite prin intermediul internetului muzică de calitate, emisiuni de divertisment și creează o punte între românii din toate colțurile lumii.

Încă de la început acest proiect a fost privit cu încredere de colaboratori precum: Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Opera Comică pentru Copii, Travel Time, magazinauto.ro, Kao Fashion și multi alții. Încă din prima clipă artiști de renume au acceptat colaborarea cu RADIO ROMÂNIA ONLINE, personalități precum: Mihai Trăistariu, Raoul, Alesis, Voltaj, Taxi, Antract, Dinu și Deea Maxer, Dan Diaconescu, Alexandru Arșinel, Marina Voica, Maria Ciobanu, Laurențiu Duță, Kripton, Cătălin Crișan, Dan Ciotoi, Nelu Ploieșteanu, Ovidiu Komornic, Autentic și mulți alții.

La acea vreme, echipa RADIO ROMÂNIA ONLINE era formată din următorii membrii: Dj Cobra din Anglia, Roxana Iftode, Alina, Iulia, Costin Pavel, Alexandru Dineț, Marius Briceag, Bogdan, Cristian Mateciuc, Marius Cătălin din România indrumați de fondatorul Laurențiu Pințoi, ca mai apoi echipa reîntregindu-se prin alăturarea de noi membrii cum ar fi: Cătălina Bogdan, Ciprian Dinu, Andrei Tănasă, Gheorghe, A-less, Eugen și mulți alții.

Anul de debut al postului a fost încununat de mult mult succes chiar și în plan organizațional al diverselor evenimente culturale. Echipa RADIO ROMÂNIA ONLINE a fost implicată în organizarea festivalului din comuna Coșbuc (Bistrița Năsăud) -16 iulie 2010, Festivalul de Folclor din Breaza (Prahova) – 14 octombrie 2010 și multe alte evenimente de renume.

Diversele colaborari ale postului RADIO ROMÂNIA ONLINE au făcut ca să sporească seriozitatea acestuia, încrederea în tânăra echipă, lucru concretizat prin creșterea audienței. Cu mult profesionalism, cu toții au reușit să treacă și peste momentele mai dificile cum ar fi momentul dispariției iubitului coleg Dj Cobra în 13 octombrie 2010, dar și peste momentele plăcute, momente de neuitat în care echipa a fost apreciată si medaliată de Primăria orașului Breaza și alte ocazii remarcabile.

Cu o deosebită ambiție, istoria și drumul RADIO ROMÂNIA ONLINE merge mai departe!

Difuzare

Poate fi ascultat pe internet prin diferite aplicatii media, cat si aici, pe aceasta pagina.

Avantaje

Acoperire Naţională şi Internaţională;
Difuzarea spoturilor publicitare.

Va urma…

Cu stimă, Echipa RADIO ROMÂNIA ONLINE

3 Responses to “Despre Noi”

 • Mc Mali:

  Salut! Mi-a placut foarte mult postul vostru de radio si asi dori sa fac parte din echipa voastra de mc/dj.
  De „meserie” sunt m.v.p (music/video & projection) la un hotel din Bucuresti, si acest job m-a facut de ceva timp sa realizez ca muzica este totul…am mai colaborat cu alte radio-uri dib capitala (Radio Boombastik,Radio Sweet,ShoutCast Radio Station-online si fm-….si din „afara” Radio Fibra(Italia) de unde am si plecat de curand.
  La ultimul post de radio cu care am colaborat am avut un proiect-emisiune proprie si anume …Night Club Session…unde ocupam functia de M.c
  Tot la Radio Fibra ma ocupam si de emisiunea matinala …Mix Cafe…
  Am 28 ani,sunt casatorit,am o fetita de 2 ani si pofta nebuna de muzica buna,asa ca astept cu interes parerea voastra in ceea ce priveste cooptarea in echipa voastra.
  Va multumesc!

  Aveti atasat un link ce contine o inregistrare a unei parti din ultima emisiunea facute la Radio Fibra.
  http://www.fileshare.ro/e28913780

  • Salut Mc.Mali…dar m-as fi bucurat daca ne spuneai si cum te numesti…gigel,ionel,etc….asta asa,ca o forma de prezentare.
   Inregistrarea din link…lipseste…dar nu-i o problema.Daca-ti doresti sa faci parte din echipa RRO,tot ce ai de facut este sa iei legatura cu fondatorul postului,la nr. de tel. din sectiunea Contact,sau cu Alina in timpul emisiei pe care o realizeaza sambata si duminica de la ora 20,la id: djrronline (pe y.messenger)sau id: rronline2013 (pe skype) ori pe chat la http://xat.com/romaniaonlineradio

 • Ziarul infobraila are sediul pe Bld. Independentei , bloc A1 , apartament 16 , interfon 16 ( deasupra cecului mare pe bulevard ). Va asteptam la orice ora . Cautam colaboratori.0239612211

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare