De ce sa alegi purificatorul de aer cu umidificator Daikin

 

 

Aer inchis in locuinta si mirosuri deranjante? Aceasta este una dintre problemele cu care se confrunta atat persoane care locuiesc la casa, cat si la bloc. Iar daca la aceste neplaceri se adauga si umiditatea in exces, atunci intr-adevar se impune punerea in practica a unor solutii eficiente pentru a preveni formarea condensului si implicit, a mucegaiului, ce pot conduce la deteriorarea obiectelor de mobilier, a peretilor si chiar pot pune in pericol starea dumneavoastra de sanatate.

Va recomandam noul purificator de aer cu umidificator Daikin MCK75J, un aparat extrem de folositor. In primul rand, astfel puteti crea un mediu interior mai agreabil si confortabil, lipsit de bacterii, praf si alti alergeni. Acest dispozitiv dispune de un sistem de filtrare a aerului in sapte straturi, fapt ce aduce multiple imbunatatiri pentru o buna calitate a aerului interior. Astfel, pre-filtrul din dotare are rol de a elimina particulele mari de praf si parul animalelor de companie (caine, pisica), in timp ce filtrul non activ Bio-Antibody se ocupa de inlaturarea virusilor purtati de aer; urmatorul strat este reprezentat de ionizatorul cu plasma care are capacitatea de a incarca pozitiv particulele de polen. Cu ajutorul flas streamer-ului, orice substanta chimica este descompusa si neutralizata in mod eficient. Nu in ultimul rand, stratul catalitic are rol dezodorizant si combate mirosurile de fum de tigara si altele.

La folosirea purificatorului Daikin prevazut si cu functia de dezumificare, beneficiati si de avantaje precum pastrarea unui nivel confortabil al umiditatii datorita rezervorului de apa cu capacitatea de 4 litri, o operare silentioasa (zgomot redus pana la 17dBA), un design modern ce permite integrarea acestui aparat in orice incapere. Pe langa aceste aspecte, mentenanta se realizeaza cu multa usurinta, gratie prezentei panoului plat care se curata foarte repede.

 

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare