De ce sa alegeti Dahua camere video 

Securitatea este primordiala in ziua de azi. Fie ca vorbim despre locatia unei firme, a unui depozit, fabrici, institutii publice sau a propriei locuinte, supravegherea video si monitorizarea continua reprezinta un factor decisiv al sigurantei. Lumea s-a schimbat si totul este imprevizibil. In fiecare zi au loc accidente, agresiuni, furturi sau fenomene neasteptate. Pentru a sti exact ce s-a intamplat sau a evita neplaceri, cel mai bine este sa ne gandim serios la instalarea unei camere de supraveghere. Din fericire, acest lucru este posibil si va invitam sa accesati site-ul magazinului shoprunner.ro pentru a vizualiza oferta tentanta. Cu totii dorim sa dormim linistiti sau sa plecam fara griji in vacanta stiind ca afacerea noastra si locuinta sunt in siguranta.

Asa ca, nu ezitati sa achiztionati o camera de supraveghere care va poate salava din cele mai urate situatii. Un nume des vehiculat in acest domeniu este Dahua. La magazinul shoprunner.ro sunt disponibile diferite modele de Dahua camere video. De ce sa alegeti acest brand? 

In 2012, Dahua a introdus pentru prima data tehnologia HDCVI (High Definition Composite Video Interface), care a adus o revolutia tehnologica fata de sistemul analog CCTV existent si a deschis noua era a HD CCTV.  In calitate de lider incontestabil al tehnologiei in CCTV HD, investitiile continue Dahua in evolutia tehnologiei ulterioare au asigurat dezvoltarea pe termen lung HDCVI, ca tehnologie video standard HD, prezenta la camerele Dahua, ofera urmatoarele avantaje principale:

 Inalta definitie
Tehnologia HDCVI accepta o rezolutie inalta de 4 Megapixeli / 1080P / 720P, iar HDCVI 3.0 aduce o rezolutie de 4 megapixeli / UHD (4K) intr-un sistem care foloseste cablare coaxiala.

4 semnale peste 1 cablu coaxial
Tehnologia HDCVI accepta 4 semnale (audio, video, date si putere) pentru a fi transmise simultan prin 1 cablu coaxial. Camera HDCVI ofera o imagine video de inalta rezolutie, accepta interfata audio sau microfonul incorporat si comunica cu HCVR prin semnale de control. Mai mult, modulul POC este disponibil pentru cerintele integrate de alimentare. Acesta este motivul pentru care camera HDCVI este capabila sa realizeze mai multe semnale intr-un singur cablu si simplifica in continuare instalarea si desfasurarea intregului sistem de supraveghere. 

Transmisie pe distante lungi
Tehnologia HDCVI garanteaza o transmisie pe distanta lunga si in timp real, fara pierderi de semnal. Astfel, acesta accepta transmisie de semnale 1200m, 800m si 700m pentru 720P, 1080P si 4MP, prin cablu coaxial RG6, si 800m, 500m si 500m pentru 720P, 1080P si 4MP, respectiv prin cablu coaxial RG59. Cu un cablu UTP CAT6, distanta de transmisie atinge pana la 450 m pentru 720P, respectiv 300 m pentru 1080P.

Upgrade fara probleme
Un sistem de supraveghere analog, care nu mai indeplineste cerinta supravegherii video HD, poate fi complicat, costisitor sau chiar imposibil de schimbat din punct de vedere al cablarii existente pentru actualizare. Sistemul HDCVI poate fi modernizat perfect din sistemele analogice traditionale prin simpla inlocuire a dispozitivelor vechi cu camere HDCVI si HCVR, fara a schimba mediul actual si cu costuri mult mai mici.

Penta-Brid
Noua tehnologie HDCVI 3.0 este compatibila cu cinci tehnologii majore disponibile pe piata video si poate uni mai multe tehnologii intr-un singur sistem. Este compatibila cu sistemele analogice de definitie standard existente, iar sistemele pot accepta intrari de la camerele IP. In plus, HDCVI 3.0 este compatibila cu tehnologiile concurente HD-over-coax HDTVI si AHD.

Usor de folosit
Este o caracteristica a sistemului de supraveghere analoga pentru a face totul usor de aplicat. Tehnologia HDCVI trebuie sa tina cont intotdeauna de acest lucru pentru a oferi simplitate in utilizare. Toate camerele HDCVI si HCVR-urile pot fi conectate si redate, fara a necesita setari suplimentare pentru a realiza supravegherea video HD.

 Inteligent
HDCVI face ca sistemul video coaxial sa fie, de asemenea, inteligent. HDCVI 3.0 ofera functii inteligente, precum recunoasterea fetei, urmarirea, numararea persoanelor / harta caldurii. Alte caracteristici inteligente includ intruziune, obiect lipsa, obiect abandonat si schimbarea scenei. De asemenea, in caracteristicile sale sunt incluse defogging si alarma de suprasarcina de tensiune.

Cheltuieli mici
Pentru crearea unui sistem de supraveghere fiabil, multi factori pot afecta costul. De exemplu, functionarea cablului reprezinta o cheltuiala imensa, iar cerintele unor instalatori cunoscuti sau calificati pot creste si costul fortei de munca. Cu toate acestea, aceste ingrijorari pot fi reduse considerabil cu sistemul de supraveghere HDCVI. Solutiile HDCVI ofera intotdeauna utilizatorilor cele mai bune performante de cost. De fapt, produsele HDCVI cele mai simple pot fi chiar mai rentabile decat dispozitivele analogice traditionale.

Timp real
HDCVI ofera o capacitate de latenta pentru performante in timp real. Nu este necesara procesarea, astfel incat sunt furnizate imagini video live si calitate originala. In special pentru rezolutii mai mari de 4 megapixeli, tehnologia HDCVI accepta in continuare transmisia in timp real de 25 / 30fps.

Acestea sunt motivele pentru care camerele video Dahua HDCVI reprezinta alegerea perfecta pentru orice situatie.

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare