De ce este husa un element definitoriu pentru telefonul mobil

Zi de zi ne confruntam cu fel de fel de replici si situatii intortocheate in care, in mod inevitabil, la orice intrebare raspundem cu o negatie coincisa fara a sti ca, aceasta simpla negatie, poate duce la o tragedie iremediabila a dispozitivelor mobile pe care le detinem.

Hai sa recapitulam!

De cate ori nu ti s-a intamplat sa te lauzi cu cel mai tare model de telefon, poate chiar cu cel mai turbo model de la Huawei, pe care refuzi vehement sa-l accesorizezi cu una dintre aceste huse huawei p30 pro? La ce-ti trebuie tie o husa? Pai chiar asa, la ce? Doar esti intotdeauna cea mai grijulie persoana cand vine vorba de dispozitivele mobile si mai ales cele de o astfel de performanta absoluta.

De obicei dedicatia catre un astfel de dispozitiv este la cote maxime in prima perioada de achizitie, pana ce, alte modele mai performante si mai noi acapareaza toata piata. Unii chiar daca sunt depasiti de tehnologia ce pare tot mai mult sa ne lase in urma, dintotdeauna a fost in trend sa ai cel mai “trasnet” gadget cu care sa te lauzi tuturor. Si totusi, la ce ti-ar trebui tie huse telefoane, cand esti atat de grijuliu/grijulie?

De cate ori nu ti s-a intamplat sa intri intr-un restaurant si sa-ti pozitionezi telefonul fix in coltul mesei unde, din greseala, sa dai peste el, urmand ca acesta sa cada cu fata catre podea. Sau mai rau! Sa pice chiar in colt unde, foarte multe dispozitive mobile scapa dintr-o astfel de situatie fara o fisura adanca, de toata frumusetea, pe minim un sfert din ecran. Ghinionistii, si cu siguranta ti s-a intamplat si tie minim o data in viata asta, descopera mai apoi ca dispozitivul e praf si ca necesita noi compromisuri si respectiv inlocuirea sa cu un altul. Dar oare, chiar de fiecare data ti-ai permis pe banda rulanta un telefon nou de ultima ora si de un asemenea prestigiu? Nu, nu cred!

Ah! Si ce bine arata! Ce fiabil si subtire este el! Cum sa nu-l arati prietenilor in adevarata lui splendoare si sa-l lasi sa fie umbrit de aparitia unei huse? Ei bin, treaba nu-I chiar asa. Ba mai mult! O husa aleasa cu atentie, corespunzator, mai ales acolo unde sunt multe variatii de modele si culoare, iti permite sa aduci designul bijuteriei tale la nivelul suprem si sa o faci sa arate si mai bine decat arata in prezent.

Ti-e frica ca o husa va indeparta aspectul slim si ca va face telefonul sa para mai greu si mai putin practic? Poti apela fara niciun fel de probleme la huse p30 pro, la cele dedicate protectiei pentru spate sau cele realizate din materiale subtiri si/sau fine ce ofera dispozitivelor mobile o infatisare luxurianta, de zeci de ori mai atractiva decat aspectul actual.

Asa ca, lasa ideile absurde deoparte si cobora-l pe nu din brate si alege-ti acum o husa de telefon potrivita si rezistenta, care sa-ti protejeze telefonul de astfel de evenimente nefericite.

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare