Cuplul atipic, reteta de supravietuire

Ei isi aducea aminte si acum cu ciuda, cum in seara aceea i-a luat diavolul mintile. Nu stie cat a baut si cum s-a manifestat, cert este ca s-a trezit cu urata satului langa el dimineata in pat, iar la usa casei lor venisera cu scandal parintii ei:

-Iti dam foc la casa, daca nu o iei de nevasta! Ti-ai batut joc de casa si de fata noastra.

-Omeni buni, a incercat sa le tina o cuvantare persuasiva! Vedeti dumneavoastra, eu am fost prea beat sa…In sfarsit, am dormit unul langa celalalt ca doi frati. Puteti sa o luati linistiti acasa!

Pe vremea aceea insa nu exista un sex shop , iar cu virginitatea nu era de glumit.

-Oameni buni, mi-am batut joc de mine, asta este! Chiar nu exista cale de scapare pentru mine? Va dau vaca cu vitelul din grajd, un porc de 100 de kilograme, va dau orice!

Betia din seara aceea l-a costat mult. Asa, s-a trezit el, baiat frumusel la nunta cu urata satului. El, brunet cu ochi verzi, tras prin inel si lat in spate, cu par des, negru, stralucitor si ondulat, ea mica de statura, cracanata, cu buze groase si pleoape umflate de la 20 de ani si cu fata patata.

Erau la moda cuplurile si in muzica populara, iar Irina Loghi si Benone lansasera cantecul: „Mai, Ionele, un’ te duci/Ia la tine mere dulci.”

Lautarii au gasit potrivit sa le cante si lor slagarul, iar el mergea suparat, cu capul in pamnat, in timp ce auzea lumea spunand in urma lui ca mai bine si-ar fi luat jucarii sexuale decat pe ea de nevasta…

Apoi a pus mana pe sticla si a tras un gat si inca unul sa isi anestezieze durerea. S-a gandit ca daca se ameteste putin, o vede frumoasa ca atunci cand a luat-o acasa.

Lumea chiuia, lautarii cantau: “Mai, Ionele, un’ te duci/Ia la tine mere dulci”, pana ce el a inceput sa strige tare de tot sa il auda toata lumea: “Ia, Ionele, ia pe dracu sa te ia! Daca ti-a fost capul prost!”

Si asa s-a consumat nunta lor in intimidate, iar la sfarsitul ei, el a iesit sa arate lumii dovada ca in noaptea aceea s-au culcat unul langa celalalt ca doi frati.

Acum, a imbatranit si se gandeste la vibratoare si se uita pofticios la toate femeile frumoase-frumoase, pe care i le-a furat alcoolul atunci, in tinerete, cand ar fi putut avea cea mai frumoasa femeie din sat!

Ea s-a impacat insa cu patima lui pentru bautura si ca drept recunoastinta ca sub impresia alcoolului a luat-o el de nevasta, la fiecare salariu ii cumpara o sticla de tarie…

Cuplu atipic, care a luat fiinta la betie, dar viata nu a reusit sa il desparta!!!

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare