Cum utilizati folia tabla scolara

Tabla scolara a fost intotdeauna un obiect iubit, dar si de “temut”, in special de elevi, insa in ultimii ani a fost perceputa putin altfel: ca o tendinta obligatorie pentru iubitorii de obiecte de decor inedite. Mai mult, tabla clasica a fost inlocuita cu folie tabla scoalara, usor de utilizat, de aplicat si mult mai practica.

Unde gasiti folie tabla scolara?

Magazinul online Folina ofera celor care doresc sa foloseasca folia tabla scolara ca si decoratiune, o varietate de modele si tipuri: de la tabla scolara neagra, pana la cea magnetica.

Unde o folositi?

Tabla este, cu siguranta, accesoriul potrivit pentru pereti in cautarea identitatii. De fapt, independent de stilul si caracterul casei, poate fi folosita in bucatarie, in camera de studiu, in camera de zi si, mai ales, in dormitorul copiilor sau in sala de joaca.

De ce sa o alegeti?

Este o modalitate originala pentru a scrie mementouri, liste de cumparaturi si multe altele, inlocuind clasicele panouri de anunturi cu post-it. In plus, este ideala pentru “exploziile” artistice ale copiilor. Astfel, peretii casei vor fi feriti de markere, iar cei mici vor putea sa isi exprime pe tabla emotiile si creativitatea.

Cum o aplicati?

Nu este nevoie de ajutorul unui specialist pentru a aplica folia de tabla scolara. Autocolantul folosit ca tabla se aplica foarte usor, folosindu-se o racleta. Se va lipi pe suprafete plane, cum ar fi perete, lemn, sticla, plastic. Se curata usor cu un burete uscat sau cu o laveta. 

Fata de tabla clasica, utilitatea acesteia este mult mai diversa. Practic, o folie de acest tip poate fi asezata oriunde, fara sa ne facem griji in privinta greutatii. O folie tabla scolara poate fi folosita, de asemenea, si pentru alte locatii, cum ar fi birouri, restaurante sau baruri.  De exemplu, pentru baruri, folia de tabla scolara neagra poate oferi un aspect vintage sau industrial, in functie de mobilierul ales. Pe aceasta se pot scrie meniurile sau ofertele speciale pentru clienti.

Idei de folosire sunt multe, nu trebuie decat sa va puneti la incercare imaginatia si indemanarea. Si ,desigur, sa intrati pe Folina.ro pentru a alege tabla scolara potrivita.

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare