Cum trebuie sa fie un sistem de jgheaburi si burlane eficient

In functie de clima care caracterizeaza regiunea, orice constructie ridicata in respectiva regiune trebuie sa dispuna de un sistem de drenaj a apei pluviale bine pus la punct. Cum Romania are un climat temperat-continental cu patru anotimpuri, aici caderea precipitatiilor poate uneori sa cauzeze probleme cu acoperisurile prost intretinute, deteriorate sau stricate. De asemenea, este important ca fiecare cladire sa beneficieze de un sistem eficient de drenare a apei, intrucat infiltratiile pot avea un impact negativ.

Specialistii in domensiul acoperisurilor va recomanda sa montati cu incredere un sistem de drenaj  pentru a intregi astfel functionalitatea acoperisului dumneavoastra.

Produsele incluse in oferta noastra  sunt construite din otel zincat rezultat prin imersie la cald, care dispune de minim 275 g/Zn/mp total pe amandoua partile si este protejat de stratul PURAL cu compozitie organica. In paletarul RAL, clientii interesati pot descoperi mai multe culori in functie de preferinte, precum si jgheaburi din otel aluzincat sau din otel cu magneziu, denumit magnelis.

Burlanele si jgheaburile se caracterizeaza printr-o lungime intre 1-4 metri. Proprietarii pe cale sa instaleze un astfel de sistem de drenaj al apei pluviale trebuie sa  se asigure ca produsele comandate nu vor suferi deteriorari pe durata transportului. Uitati de acest inconvenient, intrucat livrarea sistemului pluvial se realizeaza cu mijloacele de transport ale companiei noastre!

Drenajul Civeflor poate fi montat usor, sigur si in timp scurt!

Leave a Reply

Video
Protectie Web
Romania Radio Online este protejat impotriva atacurilor de tip dos/ddos de catre HostingFuze Network folosind serviciile Voxility Romania si Cloudflare. Flower
Recomandare